Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ancak Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar ve ekibine "Fenerbahçe'yi satanlarla yan yana oturmam" dedi. - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kongresi'nde Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi, Aziz Yıldırım ve yönetimini resmi açıklamadan önce tebrik etti. Aydınlar ve ekibi, Yıldırım ve yönetimiyle yan yana oturup poz vermek istedi.

        Ancak Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar ve ekibine "Fenerbahçe'yi satanlarla yan yana oturmam" dedi.

        Yıldırım ayrıca Aydınlar'ın listesinde yer alan Hamdi Akın'a "2011'de Trabzonspor için çalışıyorsun, şimdi karşımda aday oluyorsun" dedi. Bunun üzerine Aydınlar ve ekibi salonu terk etti.

        Yıldırım'ın "Fenerbahçe'yi gidiyorsun satıyorsun ondan sonra rakibe gidiyorsun. Ben gittim bir sene hapis yattım, Fenerbahçe için yattım. Onlar da Fenerbahçe'yi sattılar. Fenerbahçe'yi satanlar yönetime giremez. Girerse her türlü tepkiyi koyarım" dediği görüldü.

        "İSPATLAMAZSA İSTİFA ETESİN"

        Hamdi Akın, Aziz Yıldırım'a cevap verdi. İşte Beyaz TV'de konuşan Hamdi Akın'ın sözleri:

        "Tebrik etmeye gittiğimiz zaman böyle bir şeyle karışlaştık. Kendisine gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum. Aziz Yıldırım, iftiralarıyla delegelerin kafasını karıştırdı. Aziz Yıldırım eğer bu suçlamaları ispat etmezse onu müfteri ilan ediyorum. Bunları ispat etmezse, istifa etsin. Eğer ispatlarsa ben istifa edeceğim. Aile dostalarım Trabzonlu diye görüşmeyecek miyim!. Bana, "Ankaragücü-Trabzonspor maçında çalıştın. Nasıl aday oluyorsun. Bunu sizinle daha sonra konuşacağım" sözlerini söyledi. Ben Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanmıyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ