Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder, başarılı performansını Kopenhag karşılaşmasında sürdürdü - Futbol Haberleri

        Hollanda formasıyla milli maçta Türkiye'ye karşı etkili bir futbol sergileyip gol atan, ardından son oynanan lig maçında Kardemir Karabükspor ağlarını iki kez havalandırarak Galatasaray'a 3 puanı getiren Sneijder, Kopenhag maçında yine takımının önemli isimlerinden biri oldu.

        Kopenhag filelerine attığı golle Galatasaray'ı maçta 2-0 öne geçiren Sneijder, sarı-kırmızılı formayla bu sezonki 4. golüne imza attı.

        "ÇOK İYİ OYNADIK"

        Wesley Sneijder, Kopenhag maçında çok iyi oynadıklarını söyledi. Hollandalı yıldız, "Bugün çok hızlı bir oyun oynadık ve takım olarak çok iyi oynadık. Aslında ilk devre daha erken işi bitirmeliydik ama yapamadık. Kendimi fiziksiel açıdan çok iyi hissediyorum. Sezon başına göre her geçen maç üzerine koyarak devam ediyorum. Takım olarak üst düzeydeyiz. Topu kaybettiğimiz zaman çok çabuk topa bastık. Böyle olunca ben de çok daha iyi bir oyun sergiliyorum. Bu gece çok çalıştık ve buna devam etmeliyiz." dedi.

        Kendisine "Sen asla futbolcu olamazsın" diyen öğretmenine mesaj yollayan Sneijder, "İlkokul hocam beni takip etmeye devam etsin" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ