Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Lukaku, başka bir takıma gitmenin kendi isteği olduğunu belirtti - Futbol Haberleri

        Ada basınından Daily Telegraph'a konuşan Kongo asıllı Belçikalı futbolcu, "Chelsea'da kadroya girip giremeyeceğimi bilemediğimden, sezon başında Mourinho'ya kulüpten ayrılmak istediğimi ben söyledim" ifadesini kullandı.

        Kadrosunda forvet mevkisinde Fernando Torres ve Samuel Eto'o haricinde golcüsü bulunmamasına rağmen Belçikalı futbolcuyu elinde tutmadığı için İngiliz basını tarafından eleştirilen Portekizli çalıştırıcıyı savunan Lukaku, "Mourinho'nun gitmeme izin verdiği için eleştirilmesi haksızlık çünkü bu benim kararımdı" şeklinde konuştu.

        Portekizli teknik adamın ne yapmak istediğini bilen birisi olduğunu belirten Lukaku, "Birçok başarı kazandı ve ona çok fazla saygım var. Yine de konu kendini düşünmeye gelince, hala parladığımı ve ligin en iyi golcülerinden birisi olduğunu göstermen gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

        Belçikalı golcü, daha 20 yaşında olduğunu ve sahada daha çok dakika alması gerektiğini belirterek, "Chelsea'da bir yıl oynayamadığım için milli takımdaki yerimi kaybettim. Oraya yeniden dönmek istiyorum ve bunun için sürekli oynayacağım bir takıma ihtiyacım var" diye konuştu.

        Chelsea'nin Anderlecht'den büyük beklentilerle transfer etmesinin ardından son iki sezonu kiralık olarak farklı takımlarda geçiren Lukaku, bu sezon Everton formasıyla çıktığı 4 lig maçında 3 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ