Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sivasspor maçının ardından konuşan Portekizli futbolcu "Yalan haberlerden sıkıldım. Yoruldum" dedi. - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından 2 yıl men cezası almasının ardından sarı-lacivertli ekipten ayrılacağı konuşulan Raul Meireles, bu konuya açıklık getirdi.

        Sivasspor maçının ardından konuşan Portekizli futbolcu "Yalan haberlerden sıkıldım. Yoruldum" dedi.

        İşte Meireles'in açıklamaları:

        "Sivasspor maçının öneminin farkındıydık son gelişen olaylardan sonra. İyi bir oyunla iyi skor aldık. Ben gerçekten Türkiye'deki basından çok yoruldum. İlk geldiğim günden bu yana alkolik olduğumu, alkollü araç kullandığımı, kadınlarla gezdiğimi yazıyorlar. Bunların hepsi yalan. Kimseye röportaj vermiyorum. Bunlara anlam veremiyorum. Yalan haberleri okumaktan çok yoruldum. Fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Konuşursam ceza bile alabilirim. Şampiyon olmak istiyoruz. Ne kadar yalan haber yazılırsa yazılsın, biz bir aileyiz."

        BASIN TOPLANTISI

        Fenerbahçeli futbolcu Meireles, yaşadıkları sıkıntılı dönemde Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor karşısında aldıkları 5-2'lik galibiyetin, kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli futbolcu, özellikle geçen hafta yaşanan sıkıntılı günlerden sonra bu maçın öneminin daha da arttığını söyledi. İyi başladıklarını ve iyi bir mücadele gösterip güzel bir skor aldıklarını belirten Meireless, "Uzun zaman sonra, sıkıntılar içinde bu skoru almak bizi mutlu etti" dedi.

        Meireles bir soru üzerine, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), UEFA'nın verdiği 2 yıl Avrupa'dan men cezasını onamasının ardından takımdan ayrılacağı yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve bu tip haberlerden yorulduğunu ifade etti.

        HOLMEN: BENİM İÇİN MENTAL OLARAK KOLAY OLMADI

        Bugün lisansı çıkarılarak maçta 11'e alınan Samuel Holmen ise yaşadığı sürecin kendisi açısından kolay olmadığını söyledi. Sivasspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını anlatan İsveçli oyuncu, şöyle konuştu:

        "Takım olarak istekli bir şekilde mücadele ettik. Sonunda da güzel bir galibiyet aldık. Benim için mental olarak kolay olmadı. Çok fazla antrenman yapsanız da maç oynamak farklı bir durum. Hergün aynı şekilde antrenman yapmaya çalıştım. Bu antrenmanlarda da mental olarak kafamı hazır tutmaya başardım. Krasic'in ayrılmasıyla lisansım çıktı. Kendisine kariyerinde başarılar dilerim. Bugün saha içinde olabildiğim için çok mutluyum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ