Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da yıldız futbolculara bir haller oluyor - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray’a bir haller oluyor... Bu sezon Sarı-Kırmızılı futbolcular haddinden fazla gergin, stresli ve de agresif... Önce Süper Kupa’daki F.Bahçe maçında yedekte bekleyen Burak Yılmaz olayı gündeme oturdu, sonra ‘tatlıya (!)’ bağlandı... Dün de buna benzer görüntüler vardı Bursa Atatürk Stadı’nda. Karşılaşmanın 66. dakikasında oyundan alınan Didier Drogba, buna bir hayli ‘içerlemiş’ bir görüntü sergiledi. Fildişi Sahilli yıldız, yerini Emre Çolak’a bırakırken, son derece sinirliydi. Arkadaşının elini ‘zoraki’ sıkarken, hiç etrafına bile bakmadan, direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu.

        HEMEN DUŞ ALIP ÇIKTI

        Soyunma odasına girerken agresif bir görüntüye sahip olan ‘Parçalı Fil’, iki elini yana açarak, içindeki ‘isyanı’ dile getirmeye çalıştı. Sonrasında ise yine de ‘tedbiri’ elden bırakmadı ve resim çektirmek için yanına gelenleri kırmadı. Drogba, takımdan önce duşunu aldı ve soyunma odasında da beklemedi. Direkt olarak takım otobüsüne giderek oturdu. Bu arada dünya yıldızı, maç öncesi sahada ısınırken boynunda bir ağrı hissederek, aniden soyunma odasına girdi. Burada tedavi gören Didier, maça öyle çıktı. Drogba sarı kırmızıl kafile ile İstanbul'a gelinceye kadar kimseyle konuşmadı ve suratı asık bir şekilde oturdu.

        SELÇUK’TAN DA AYNI TARİFE

        Bursaspor maçında ‘trip yapan’ tek isim Didier Drogba değildi. 81. dakikada yerini Umut Bulut’a bırakan ‘maestro’ da bir hayli sinirliydi. Çıkarken yanına gelen antrenör Ümit Davala’nın kendisine elini uzatmasını ‘görmezden’ gelen milli futbolcu da, hemen soyunma odasının yolunu tuttu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ