Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ronaldinho Beşiktaş’ın teklifine “Evet” dedi ama yıllık 15 milyon Euro’da diretti... - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Beşiktaş’ta Ronaldinho heyecanı devam ediyor... İkinci başkan Ahmet Nur Çebi’nin “Teklif yaptık cevap bekliyoruz” dediği dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızdan gelen yanıt olumlu oldu. Cevap olumlu ama sambacının fiyatı da bir hayli tuzlu... Atletico Mineiro’dan sponsor gelirleriyle birlikte yıllık 12 milyon Euro kazanan Ronaldinho, Beşiktaş’a 15 milyon Euro’ya “Evet” dedi. Kara Kartal da bu rakamı aşağıya çekmek için büyük uğraş veriyor ama diğer yandan da maliyeti karşılamak için yeni sponsor arıyor. Şu ana kadar 2 sponsor firma (Vodafone ve Nike) ile görüşme yapıldığı ve olumlu sonuç alındığı 15 milyon Euro’nun 3 milyon Euro’luk dilimini ise yönetimin ödemeyi düşündüğü belirtiliyor. Siyah-Beyazlılar maliyet yükünü azaltmak için ayrıca sponsor bir firma daha aradığı da ifade ediliyor.

        REKLAM GELİRİ

        Yönetim kanadı Ronaldinho transferiyle sadece saha içinde değil saha dışında da önemli bir artılar kazanmayı düşünüyor. Yıldız oyuncunun gelmesi ile forma satışının yanı sıra kulübün dünyada reklamının yapılması ve tanınması önemli bir faktör olarak görülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ