Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Milos Krasic ile ilgili menajeri Dejan Joksimovic önemli açıklamalar yaptı - Fenerbahçe Haberleri

        Oyuncusunun futbol oynamak istediğini belirten temsilci, bunun için 28 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak baktığını ve İngiltere'den teklifler olduğunu belirtti.

        Oyuncuya Premier Lig'den teklifler olduğunu belirten menajer, "Milos Fenerbahçe ile görüşecek ve sonra ne yapacağına karar verecek. Yeni bir takım bulma düşüncemiz var. Oynamaya ihtiyacı var ve F.Bahçe ona bu şansı bazı nedenlerden dolayı vermiyor. Eğer 2. bir rüzgar peşinde ise, Rusya'ya geri dönecek. 2010 yılında Juventus'tan ayrıldığında, Rus futbolu onun peşine düşmüştü. Şimdi durum biraz daha farklı, Premier Lig'den teklifler var. Milos ve eşi İstanbul'da yaşamaktan mutlu, ancak önemli olan başka noktalar da var. İşinden de mutlu olmalısın..." dedi.

        "ONUN SEVİYESİNDE 3-4 OYUNCU VAR"

        Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın Krasic için söylediği "Onu tekrar görmek istemiyorum, antrenmanlarda bile" sözlerini de değerlendiren Joksimovic, "Fenerbahçe'de yüksek bir kontratı var ve 3 yıl da sözleşmesi devam ediyor. Kocaman onun satın alınması için çok ısrar etti. Ama sonrasında bu isteğini hiç göstermedi. Bir 90 dakika forma giydi, sonra 2 maç yedek kulübesinde oturdu; sonra 1 maç 30 dakika oynadı, 2 maç yine kulübede kaldı. Böyle bir durumda oyuncu futbola konsantre olamaz. O muhteşem bir oyuncu, sadece 28 yaşında. Onun seviyesinde oynayabilen sadece 3-4 oyuncu var. " ifadelerini kullandı.

        Sezon başında geldiği Fenerbahçe'de 13'ü sonradan oyunda dahil olmak üzere 27 maçta forma giyen Krasic, sadece 1 gol atarken, 2 asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ