Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Transferin olay adamı Alper Potuk, Milli Takım kampında konuştu - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Transfer sezonu başlar başlamaz, herkesin dilinde o vardı. Eskişehirspor’daki performansıyla A Milli Takım’a kadar yükselen 22 yaşındaki Alper Potuk, doğal olarak Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer listelerinin başındaydı... Son ana kadar G.Saray’ın önde göründüğü transferde Alper’in de gönlünün Sarı-Kırmızılı kulüpten yana olduğu iddia edildi. Ancak son gülen F.Bahçe oldu, Alper’i 5 yıllığına renklerine bağladı.

        A Milli Takım’ın Almanya kampına giderken G.Saray taraftarının “Böyle söz mü olur. Sattın bizi” diye tepki gösterdiği genç yetenek bu durumdan dert yandı. Ay- Yıldızlı ekibin kampında arkadaşlarıyla sohbet eden Alper Potuk, “Galatasaray’a söz verdiğimi kim ortaya attı bilmiyorum. G.Saraylı olduğum ne kadar doğruysa, G.Saray’a söz verdiğim de o kadar doğru! Ben transfer döneminde tek bir söz verdim, o da başkanımız Aziz Yıldırım’a” diye konuştu.

        ‘SÖZÜ FENER’E VERDİM’

        Yıldırım’la yaptığı görüşmenin detaylarını da anlatan Alper, “Transferimden 15 gün önce Aziz başkanımız beni kendi cep telefonundan aradı. Beni F.Bahçe’de görmek istediklerini söyledi. Ayrıca çok iyi transferlerin yapılacağını ve F.Bahçe’nin müthiş bir ekip olacağını aktardı. Ben de bu görüşmede zaten F.Bahçeli olduğumu ve Eskişehirspor’la bonservis konusunun çözülmesi halinde büyük bir mutlulukla gelip imza atacağımı belirttim. Zaten transfer de verdiğim bu söz doğrultusunda tamamlandı. Tek söz verdim, o da F.Bahçe’ye. Yani ben F.Bahçe’yle 15 gün önce anlaşmıştım” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ