Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig 7. olacak ekip play-off oynayacak - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonu daha önce PTT 1. Lig'deki ekiplere gönderdiği yazıda, 1461 Trabzon'un Trabzonspor'la olan ilişkileri yüzünden ligi ilk 6 sıra içinde bitirdiği takdirde ligi 7. sırada tamamlayacak takımın play-off oynayacağını belirtti.

        Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in açıklamaları nedeniyle 1461 Trabzon play-off'a kalmaya hak kazanırsa, ligi 7. sırada bitirecek ekip Süper Lig'e yükselme maçlarında mücadele edecek.

        Bucaspor'un play-off oynamaya hak kazandığı ligde, Manisaspor, Adana Demirspor, Torku Konyaspor, Adanaspor veya Karşıyaka'nın play-off'a kalma ihtimali bulunuyor.

        Daha önce 1988-1989 sezonunda Bursaspor'un ikinci takımı 2. Lig B Grubu'nu lider tamamlamasına rağmen statü gereği bir üst lige çıkamamıştı. Bu ekibin yerine ikinci sıradaki takım da Süper Lig'e yükseltilmemişti.

        TFF Yönetim Kurulu, PTT 1. Lig'deki 1461 Trabzon, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'taki Polatlı BUGSAŞ Spor ve Beyaz Grup'taki Anadolu Selçukluspor'dan, liglerin tescilinden önce resmi bağları olan takımlarla ilişkilerini kesmelerini istemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ