Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Drogba gidiyor mu? Galatasaray'da flaş gelişme - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR - ÖZEL HABER / Erhan TELLİ

        Galatasaray’a sezon ortasında Çin’in Shanghai takımından bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen dünyaca ünlü golcü Didier Drogba’ya, eski kulübü Chelsea’den “Geri dön” çağrısı geldi. Real Madrid’den ayrılarak, yeniden Chelsea’nin başına geçmeye hazırlandığı iddia edilen teknik direktör Jose Mourinho’nun ardından, efsane golcülerini de geri döndürmek isteyen İngiliz yöneticilerin, kulübün sahibi olan Rus milyarder Roman Abromoviç’in isteği doğrultusunda, yıldız oyuncunun menajeri ile görüşmelere başladıkları ve tekliflerini ilettikleri öğrenildi.

        CİMBOM’DAN İZİN İSTEYEBİLİR

        Sarı-Kırmızılı kulüple 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan ve önümüzdeki sezonda da G.Saray forması giymesi beklenen Fildişi Sahilli yıldızın da “Evine dön” çağrısına sıcak baktığı, ancak Mourinho’nun transferinin resmi olarak gerçekleşmesini bekleyeceği belirtildi. Mou’dan haber bekleyen Drogba’nın, Portekizli teknik adamın imzasının hemen ardından, transferi için G.Saray Başkanı Ünal Aysal’dan izin isteyeceği ve tekrar İngiltere’nin yolunu tutacağı sızan haberler arasında yer aldı. Cimbom‘un ise Drogba’yı bırakmaya niyetli olmadığı ifade edildi.

        ‘GÖZÜM KAPALI YÜRÜRÜM’

        Daha önce verdiği bir röpörtajda, halen R.Madrid’in başındaki Jose Mourinho’nun dönmesi halinde, ilerlemiş yaşına rağmen Chelsea’ye gidebileceği sinyali veren Didier Drogba, “Önce Galatasaray’daki işimi tamamlamalıyım. Sonra bunları konuşuruz. Bu kulüp için ben her şeyimi verdim. Tabii ki karşılığında o da bana çok şey verdi. Londra’ya gittiğimde kendimi evimde hissediyorum. Chelsea’nin antrenman sahasına indiğimde, gözüm kapalı her noktasına yürürüm” ifadelerini kullanmıştı.

        BOŞUNA DROGBA OLUNMUYOR!

        Eski kulübü Chelsea’den geri dönmesi için teklif alan Didier Drogba, ilerlemiş yaşına rağmen Florya’da gençlere taş çıkartıyor. Saha içi ve dışı davranışlarıyla örnek olan yıldız, 35 yaşında olmasına karşın, tükenmek bilmeyen enerjisi ile her idmanda tüm ciddiyetiyle çalışması dikkat çekiyor. Antrenmanlardan sonra 1 saat daha ekstra çalışma yapması da, “Boşuna Drogba olunmuyor” yorumlarına neden oluyor. Genç çoktan tesisi terketmişken, tek başına şut çalışması yapan Didier, her gün yaklaşık 100 ekstra şut atıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ