Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Drogba: Jose Mourinho dönerse Chelsea'yi gidebilirim ama önce Galatasaray'daki işlerimi tamamlamalıyım - Galatasaray Haberleri

        Galatasaraylı Didier Drogba bugünkü Real Madrid maçı öncesi İngiliz basınına konuştu. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya övgüler yağdıran Drogba, eski hocasının Chelsea'ye döneceğini ima ederek "Orada yarım kalan işleri var" dedi.

        Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesi Galatasaraylı yıldız futbolcu Didier Drogba, İngiliz The Telegraph gazetesine konuştu.

        Chelsea'de birlikte çalıştığı eski teknik direktörü Jose Mourinho'ya övgüler yağdıran Didier Drogba, Portekizli teknik adamın İngiltere Premier Ligi'ne dönebileceğini ileri sürdü. "Chelsea için en iyi çözüm Jose'yi geri çağırmak" diyen Galatasaraylı yıldız Drogba, "Mourinho'nun Chelsea'deki misyonunu tamamlamadığını düşünüyorum" dedi.

        "YARIM KALMIŞ BİR İŞİ VAR"

        Drogba, "Jose; Inter'e gitti, şimdi Real Madrid'de ancak hala Chelsea'yi konuşuyor. Bu kulübü çok seviyor. O geldiğinde büyük başarılar kazandık. Onunla 2 Premier Lig şampiyonluğu kazandık. Jose ile Chelsea'de tek kaldıramadığımız kupa Şampiyonlar Ligi kupası oldu. Belki de sırf bu neden için Chelsea'ye dönmek istiyor. Orada yarım kala bir işi olduğunu düşünüyor."

        "GÖZÜM KAPALI YÜRÜRÜM"

        Jose Mourinho'nun dönmesi halinde, ilerlemiş yaşına rağmen Chelsea'ye dönebileceği sinyali veren Drogba, "Önce Galatasaray'daki işimi tamamlamalıyım. Sonra bunları konuşuruz. Bu kulüp için ben her şeyimi verdim, tabii ki karşılığında o da bana çok şey verdi. Londra'ya gittiğimde kendimi evimde hissediyorum. Chelsea'nın antredman sahasına indiğimde gözüm kapalı her noktasına yürürüm" dedi.

        "NELER YAPACAĞIMIZI GÖRECEKSİNİZ"

        Galatasaray'da top koşturmasına "yarı emeklilik" şeklindeki değerlendirmelere de karşı çıkan ünlü futbolcu Drogba, "Neler yapacağımızı göreceksiniz. Türkiye çok iyi bir lige sahip, rekabet var. Biz kendimizi geliştiriyoruz çünkü her geçen gün çok daha iyi oyuncular bu ligde top koşturuyor" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ