Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Schalke 04 maçı için yaşanan bilet sıkıntısıyla ilgili bir açıklama yayınladı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

        "12 Mart Salı günü oynanacak Şampiyonlar Ligi Schalke 04 deplasman maçımızın biletleri için taraftarlarımızdan son derece büyük bir talep gerçekleşmiştir. Günlerce önce belli olan bu talep fazlası karşısında ev sahibi kulüpten yüzde 5’lik kontenjanı arttırması ricamız ne yazık ki olumlu bir sonuç vermemiştır. Sonuç olarak bu yoğun talebi karşılama imkanımız olamamış ve konu çeşitli yayın organlarında spekülatif haberlerin yer almasına yol açmıştır.

        Öncelikle belirtelim, Schalke 04’ün kulübümüze tahsis ettiği bilet sayısı bazı organlarda yer aldığı gibi 7000 adet değil sadece 2700 adettir. Bu biletlerin tümü turizm acentası vasıtasıyla ve doğrudan kulübe yapılan başvurular sonucu taraftarlarımıza intikal ettirilmiştir. 2700 bilet içinde tek bir biletin bile parasız verilmediğini özellikle belirtmek isteriz.

        Galatasarayın başarılarının tüm Galatasaray taraftarlarını eskiden olduğu gibi yeniden heyecanlandırmış olması kulübümüz adına bizleri sevindirmiş olmakla birlikte bizim elimizde olmayan nedenlerle de olda bizi orada desteklemek isteyen daha binlerce taraftarımıza bu imkanı sağlayamamış olmak işin üzücü tarafıdır.

        Galatasaray yönetiminin ilk önceliğinin vefakar taraftarını memnun etmek olduğu herkes tarafından bilinmelidir.

        Taraftarlarımızın bilgisine sunulur.

        Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ