Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Schalke'de yıldız isimler mesaj yolladı - Galatasaray Haberleri

        Schalke 04’de futbolcular Jermaine Jones, Klaas-Jan Huntelaar ve Julian Draxler TRT Spor’a konuştu.

        ''İlk maçta Galatasaray'ın ne kadar zorlu bir takım olduğunu gördük''

        Mavi-Beyazlı futbolculardan Jermaine Jones ilk maçta Galatasaray’ın ne kadar zorlu bir takım olduğunu gördüklerini söylerken "İlk maçta Galatasaray'ın bizi ne kadar zorladığını gördük. Buna karşı önlemlerimizi aldık. Maçla ilgili tahmin yapmak çok zor. Kendi sahamızda Schalke Arena`daki maçı kazanmak istiyoruz. Maçı 2-1 alırız, diye düşünüyorum. Galatasaray çok iyi bir takım. Daha da güçlendiler ancak öncelikle Borussia Dortmund ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz, sonra elbette Galatasaray. İstanbul`u çok beğendim. İstanbul'da Arena'da oynamak çok güzel bir duygu. İnanılmaz bir seyirciniz var. Tekrar bir Türk takımına karşı oynamak çok isterim’’ ifadelerini kullandı.

        ''Yolumuza devam etmek istiyoruz''

        Schalke 04’ün Hollandalı yıldızı Klaas-Jan Huntelaar da Devler Ligi’nde bir üst tura çıkacaklarını dile getirirken "İlk karşılaşmada güzel oynadık ve 1-1'lik bir skorla ayrıldık. Şimdi kendi evimizde oynayacağız. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Galatasaray iyi bir takım. Ama biz maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

        ''Galatasaray'a saygımız var ama korkumuz yok''

        Alman ekibinin genç oyuncusu Julian Draxler ise ilk maçta nasıl bir takım olduklarını herkese gösterdiklerini belirtirken "Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Ama Galatasaray da iyi bir takım. Galatasaray`a saygı duyuyoruz. Ama biz kazanmak için çıkacağız. Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Ama evimizde oynayacağız. İstanbul`daki ilk maçta nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Korkumuz yok ama saygımız var. Bakalım görelim neler olacak.Maç iyi bir atmosferde oynanacak. Türk seyircilerde maça gelecek. Ama şunu söylemek isterim. Galatasaray`a saygımız var, ama korkumuz yok” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ