Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasındaki gerilim sürüyor - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Son olarak Sivasspor yenilgisi sonrasında özellikle Genç Fenerbahçeliler grubunun başkan Yıldırım’a olan tepkileri artarak sürdü. Hafta sonunda Mersin’de oynanacak Mersin İdman Yurdu maçında da aynı sıkıntıyı yaşamak istemeyen başkan Aziz Yıldırım ilginç bir yola başvurdu. Başkan Mersin kulübünün Sarı-lacivertliler için ayırdığı 600 bileti para verip satın aldı. Yıldırım’ın bu biletleri uygun gördüğü taraftar gruplarına vereceği öğrenildi.

        FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

        Sarı-Lacivertli kulüpten bilet konusunda bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama şöyle:

        "10 Şubat 2013 Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının deplasman tribünü biletleri, kulübümüz tarafından taraftarlarımıza kimlik fotokopisi ve bilet ücreti karşılığında satılacaktır.

        Söz konusu uygulama, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, daha önceki haftalarda muhtelif karşılaşmalarda ve son olarak geçtiğimiz hafta Gaziantepspor karşılaşmasında deplasman tribününde yaşanan Sporda Şiddet Yasası'na aykırı bazı eylemler emsal olarak gösterilerek bilgisi ve onayı dahilinde, bu emsallerin kulübümüze para ve saha kapatma cezası olarak geri dönüş zaruriyetiyle ve Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü'yle yapılan karşılıklı protokol çerçevesinde gerçekleşecektir.

        Kamuoyuna duyurulur

        Fenerbahçe Futbol A.Ş."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ