Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de... - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü, Atletico Madrid'de forma giyen eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nun transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Fenerbahçe Futbol AŞ'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan özel durum açıklamasında, ''Atletico Madrid futbolcusu Emre Belözoğlu'nun transferi için görüşmelere başlanmıştır'' denildi.

        DÜN YAŞANANLAR:

        Fenerbahçe bombayı patlattı. Sarı-Lacivertli ekip Atletico Madrid'den eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nu transfer etti.Sezon başında, Aykut Kocaman'la yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılıp Atletico Madrid'e giden oyuncunun İspanya macerası 8 ay sürdü. Aziz Yıldırım'ın Belözoğlu'nu bizzat arayarak 'Takımın sana ihtiyacı var' dediği öğrenildi. Yapılan görüşmelerde, Atletico Madrid’de mutsuz olan milli futbolcu, İstanbul’a geri dönmeyi kabul etti.

        SÖZLEŞMESİ 2,5 YILLIK

        Menajer Ahmet Bulut bugün İspanya’ya giderek, Emre Belözoğlu’nun transferi konusunda son prosedürleri çözecek. Emre, bedelsiz olarak A.Madrid’e gitmişti. 32 yaşındaki milli futbolcu, alacaklarına karşılık bonservisini bedelsiz almaya çalışacak. F.Bahçe, sürpriz olmazsa İspanyol kulübüne herhangi bir rakam ödemeyecek. Emre ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 senelik sözleşme yapılacak. Milli futbolcunun, yıllık 1.5 milyon Euro civarı bir rakam alacağı öğrenildi.

        AVRUPA'DA OYNAYAMAYACAK

        Atletico Madrid ile birlikte Avrupa Ligi’nde boy gösteren Emre Belözoğlu, F.Bahçe’nin bu kulvardaki mücadelesinde takımını yalnız bırakacak. Usta futbolcu, Atletico Madrid ile bu sezon 6 Avrupa maçında görev almış, 1 de gol atmıştı.

        16 MAÇTA FORMA GİYDİ

        Simeone’nin as takımda fazla düşünmediği Emre Belözoğlu, bu sezon La Liga’da 7 maç oynadı. 4 kez 11’de başlayan Emre, toplam 267 dakika süre aldı. İspanya Kral Kupası’nda ise 3 maçta görev alan Emre, başarılı bir grafik çizdiği Avrupa Ligi’nde ise 5’i 11’de olmak üzere 6 kez sahne aldı.

        TARAFTARLAR BAYRAM YAPIYOR

        Emre Belözoğlu gibi takımı ateşleyecek bir oyuncuyu sahada göremeyen taraftarlar, sürekli milli futbolcuya karşı özlemlerini dile getiriyorlardı. Son transfer operasyonu taraftarlarda memnuniyet yarattı. Taraftarlar, “Emre’nin varlığı bile bizi rahatlatıyordu. Liderimiz döndü” şeklinde yorumlar yapıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ