Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rus ekibi, Fenerbahçeli yıldız için bir menajer görevlendirip Antalya’ya gönderdi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe devre arası hazırlık kampına Antalya’da devam ederken bir yandan da transfer fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Fransa’nın Montpellier takımında oynayan orta saha oyuncusu Younes Belhanda’yı bonuslarla birlikte 15 milyon Euro gibi ciddi rakamla transfer eden Sarı-Lacivertliler, her ne kadar başkan Aziz Yıldırım, “Stoch’u satmayacağız” dese de iyi bir bonservis bedeli ödenmesi durumunda bu ayrılığa sıcak bakıyor. Bunun bilincinde olan Lokomotiv Moskova, uzun süredir peşinde olduğu Stoch için bir kez daha harekete geçmeye hazırlanıyor. Rus ekibi, Slovak oyuncunun transferi için menajerlere tam yetki verdi.

        PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

        Rus ekibinin yetki verdiği menajer şu anda Stoch için girişimlerini sürdürüyor. Antalya’ya gelen Fenerbahçe kulübüyle görüşme halinde olan Rus menajere Lokomotiv Moskova, 8 milyon Euro’luk bir sınır sunarken, Fenerbahçe ise yıldız futbolcusu için 10 milyon Euro talep ediyor. Sıkı pazarlıkların yaşandığı görüşmede Rus kulübü ayrıca Roman Pavlyuchenko + 2 milyon Euro’luk bir teklif de sunarken Fenerbahçe bu öneriye sıcak bakmadı ve 10 milyon Euro’da diretti. Fakat Lokomotiv Moskova’nın ısrarcı tavrı sürerken transferin her an sonuçlanabileceği de iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ