Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu HTSPOR Yazarı Bülent Yavuz, Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçının hakemi İlker Coşkun'un performansını değerlendirdi - Futbol Haberleri

        İlker Coşkun, hakemlik hayatı boyunca ilk defa Galatasaray maçına çıkıyor. Penaltı pozisyonuna gelinceye kadar oyunu çok iyi kontrol etti, topa hep yakındı, futbolcuların iyi ve kötü niyetli olup olmadıklarını başarıyla ayırt ederek düdüklerini ona göre çaldı.

        Özellikle yer almalarda hemen hemen hiç hata yapmadı. Bu da doğru düdüklerin fazlalığıyla kendini belli etti. Ancak vizyona çıkan bu genç kardeşimiz, Sırat Köprüsü'nü geçemedi. Penaltıyı verse inanıyorum ki Merkez Hakem Kurulu, bu haftadan itibaren Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını sıraya koyardı. Hakemlik işte öyle bir şeydir. Talih kuşu geldi mi yakalayacaksın.

        Amrabat'ın Culio'yu arkadan çekip indirmesi yüzde yüz penaltıydı. Mersin İdman Yurdulular çok itiraz etti ama elbette ki netice değişmedi. Penaltıdan sonrra iyice dağılan İlker Coşkun, 3 yüzde yüz sarı kartı es geçti. Neticede maç 1-1 bitti. Mersin İdman Yurdu, penaltı verilseyide belki de sahadan 3 puanla ayrılacaktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ