Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Altaylı Serhat Akın, Eyüp maçındaki olaylar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Kendilerine 150 kişinin saldırdığını söyleyen Serhat, “Canımızı zor kurtardık” dedi - Futbol Haberleri

        Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan ve yaşanan olaylarla bir anda Türkiye’nin futbol gündemine oturan Eyüp-Altaymaçının yankıları sürüyor. Önceki gün Eyüp’ten Tayfun’un Altaylı Serhat Akın’amaç sonu kafa atmasıyla fitili ateşlenen olaylar, maçtan sonra Serhat ve kardeşi Serkan Akın’ın rakip oyunculara ‘Buz kırma çekici’ ile saldırmasıyla büyümüş, Eyüp cephesi Akın kardeşlere büyük tepki göstermişti. Olayın kahramanı Serhat Akın, yaptığı açıklamalarla olaya farklı bir boyut getirdi. İşte eski F.Bahçeli futbolcunun çarpıcı açıklamaları: 

        *100-150 kişi saldırdılar. 20-25 kişi oradan nasıl çıktık hala inanamıyorum. Otobüsümüzün camları indi. Can güvenliğimiz yoktu. 

        *Eyüpspor Teknik DirektörüMurat Şahin, olaylar sırasında kardeşimSerkan’ı 30 kişilik grubun içine çekti. Benim bildiğimhocalar örnek insandır. 

        *Eyüpsporlu Eren Aydın’ın babası, kardeşime tokat attı. O da karşılık verince olaylar başladı. 

        *Ali Cansun’a çekiçle vursam, Twitter’da paylaşımda bulunacak hali olmazdı. İnşaatçı mıyımben, yanımda çekiç ne arasın. 

        *Bazı futbolculardan, ‘telefon bizde, buraya gelin, telefonu alın’ tarzındamesaj geldi. Ben de ‘havaalanındayız, gelin, siz bırakın’ diye rica ettim. ‘Siz gelin alın’ diyerekmekan adı verdiler. Bu da herhalde gaspa giriyormuş. 

        *20 kişi, 150 kişinin üzerine yürüdük gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu da çok komik, inandırıcı değil. Kardeşimin kafası gözü yarıldı. 

        *Hayatımda ilk kez böyle bir şeye şahit oldum. Bu kadar insanın orada ne işi var? Biri bıçak sallasa kimvurduya gideceğiz. Güvenlik çok yetersizdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ