Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Avcı'nın kadro tercihleri yoğun eleştiri alıyor - Futbol Haberleri

        HTSPOR/Atilla TÜRKER

        1) Kadro seçimleri sorgulanan Abdullah Avcı futbolcuların yeterince elini taşın altına koymamasından yakınıyor. Son şans olarak gördüğü Macaristan maçı sonrası istifa etmeyi planlıyor.

        2) Selçuk İnan, geldiğinden bu yana yıldızının barışmadığı Abdullah Avcı’nın, Romanya maçında yine kendisini yedek bırakacağını gördü. Sakatlığını gerekçe gösterip kadrodan ayrıldı.

        3) İki yıl önce “Milli formayı bıraktım” diyen Emre’nin, şimdi Selçuk ve Nuri gibi gençlerin önünü tıkadığı düşünülüyor. Avcı ve Okan Buruk’a yakın olan Emre’nin takımı etkilediği ileri sürülüyor.

        Romanya yenilgisi sonrası A Milli Takım’a yönelik bir dizi inanılmaz iddia ortaya atıldı. Ancak gerçek olan bir şey var ki takımın içinde gizli bir çekişmenin ve huzursuzluğun hakim olduğuydu... Kadronun G.Saray ve F.Bahçe ağırlıklı olması, bu takımlarda yedek kalan bazı oyuncuların bile çağrılması tartışma yaratmıştı. Milli takımın başında 10. maçına çıkan Abdullah Avcı, her defasında sahaya değişik ekip sürmesi ve ideal bir kadro oluşturulamaması nedeniyle eleştiriliyor.

        SELÇUK’TAN PROTESTO MU?

        Sakatlığı nedeni ile kadrodan çıkartılan Burak Yılmaz’ın ardından Selçuk İnan’ın durumu da çeşitli tartışmalara neden oldu. Burak ile son derece iyi arkadaş olan Selçuk’un, herhangi bir sakatlığının olmadığı öne sürüldü. Yine yedek kalacağını öğrenen ve moral bozukluğunu üzerinden atamayan G.Saraylı yıldızın, sakat olduğunu belirterek kadrodan çıktığı ileri sürüldü.

        EMRE SIKINTISI AYYUKA ÇIKTI

        İki yıl önce oynanan Azerbaycan maçı sonrası “Milli takımı bıraktım” şeklinde açıklama yapmasına karşın bu kararını uygulamayan Emre Belözoğlu’na takım içinde çok büyük tepki olduğu iddia edildi. Emre’nin oynaması nedeni ile Selçuk İnan ve Nuri Şahin gibi genç ve önemli isimlerin yedek kalmasının çok büyük bir sıkıntı yarattığı vurgulandı. Abdullah Avcı’nın yanı sıra antrenör Okan Buruk’un da Emre’ye çok yakın olması nedeni ile huzursuzluğun önüne geçilemediği bildirildi.

        BUDAPEŞTE’DE AVCI BIRAKABİLİR

        Romanya yenilgisiyle birlikte Dünya Kupası hedefinden iyice uzaklaşılması Abdullah Avcı’yı bir iç hesaplaşmaya götürdü. “Eşik atlayacağız. Türkiye, artık 2. sıradan, playoff oynayarak değil, ilk sıradan finallere gitmeye alışmalı” diyen Avcı’nın, Macaristan karşısında da olası bir yenilgide istifa edebileceği öne sürüldü. Takım içinde bir türlü istediklerini yapamayan, bazı oyuncuların da beklentilerinin altında kalmasıyla zor durumda kalan Avcı’nın radikal kararlar için Budapeşte maçını beklediği öğrenildi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve kurmay heyetinin de milli takımlarla ilgili sıkıntıyı masaya yatırabilmek için Macaristan maçını bekledikleri bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ