Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kasımpaşa yenilgisinin ardından Fenerbahçe soyunma odası karıştı - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Ali Yıldırım, Kasımpaşa yenilgisinin ardından soyunma odasına gitti. Aziz Yıldırım burada futbolculara yönelik sinirli bir konuşma yaptı.

        Özellikle Ali Yıldırım çok sinirliydi. Ali Yıldırım soyunma odasına giderken "Bizi ele güne rezil ettiniz. Yazıklar olsun" diye bağırdı.

        "BİZİ REZİL ETTİNİZ"

        Yöneticilerin "Gitme" demesine rağmen soyunma odasına giden Aziz Yıldırım ise futbolculara "Günlerdir konuşuyoruz ama hiçbirinizin düzeldiğini görmüyorum. Daha da kötüye gidiyoruz. Rezil ettiniz bizi. Bizim iyi niyetimizi hep suistimal ettiniz. 'Öteki yüzümü görmediniz' demiştim artık bundan sonra göreceksiniz" diyerek öfkesini gösterdi.

        KOCAMAN: BIRAKIYORUM

        Asıl bomba gelişme ise bu konuşmadan sonra yaşandı. Teknik direktör Aykut Kocaman başkana ve futbolculara, "Ben bırakıyorum. Bu saattten sonra hiçbir şey düzelmez. Düzeleceğini de sanmıyorum" dedi. Aziz Yıldırım ise Kocaman'a "Ben istemeden bırakmayacaksın. Ben sahadakilerin ne yaptığını görüyorum. Asıl suçlular belli; sen sakin ol. Son şanslarını da kullandılar" yanıtını verdi.

        "GİTMEK İSTEYENLER HEMEN ÇIKSIN"

        Ancak Aykut Kocaman "Geri adım atmayacağım. Artık bitti bu iş" demesine rağmen yine Aziz Yıldırım, "Sen görevinin başındasın. Ama bundan sonra adı ne olursa olsun bu takımın dengesini bozanlar bu takımda kalmayacaklar. Gitmek isteyenler de derhal bu soyunma odasından çıksın gitsin" dedi.

        ALEX KADRO DIŞI

        Aziz Yıldırım’ın bu konudaki hedef isminin de kaptan Alex olduğu ortaya çıktı. Bu görüntüde de teknik direktör Aykut Kocaman’a destek vermek ve arkasında olunduğunu göstermek için Sarı-Lacivertli yönetimin, M’Gladbach maçı öncesinde Brezilyalı yıldızı kadro dışı bırakacağı ve Almanya’ya götürmeyeceği belirtildi.

        DEVRE ARASI GÖNDERİLİYOR

        Fenerbahçe yönetiminin Alex’e olan tepkisi bununla da sınırlı kalmayacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın da isteğiyle Brezilyalı yıldızın devre arasında gönderileceği ve transferinde de yönetim olarak her türlü kolaylığın sağlanacağı öğrenildi.

        Sarı-lacivertliler, yaklaşık 2 saat soyunma odasında kaldıktan sonra 22.30 itibariyle odadan çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ