Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa bu sezon sahasında oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de güçlü rakibi Fenerbahçe'yi 2-0 yenen Kasımpaşa, puanını 12'ye yükseltti. Fenerbahçe karşısında 73. dakikada Uche, 77. dakikada da Hüseyin Kala'nın attığı gollerle 2-0'lık bir galibiyet alan lacivert-beyazlılar, 6. haftayı averajla 2. sırada tamamladı. Ligde 6 maçta 4. galibiyetini alan Kasımpaşa, sadece Galatasaray ve Sivasspor'a mağlup oldu.

        SAHASINDA MAÇ KAYBETMEDİ

        Kasımpaşa, bu sezon sahasında oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kardemir Karabükspor'u 2-1, Gaziantepspor'u da 3-0 yenen lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe'yi de mağlup ederek, evinde oynadığı 3 maçta 3 galibiyet aldı.

        UCHE KRALLIĞA KOŞUYOR

        Karşılaşmada takımının ilk golünü atan Kalu Uche, ligdeki gol sayısını 5'e çıkardı. Ligin 3. haftasında Sanica Boru Elazığspor karşısında 3 gol atarak, hat-trick yapan Uche, 4. haftada Gaziantepspor'a attığı golün ardından, bu hafta da Fenerbahçe karşısında gollerine devam etti.

        Ligde geçen hafta Sivasspor yenilgisinin ardından Metin Diyadin'in görevine son verilmesiyle teknik direktörsüz kalan Kasımpaşa, yardımcı antrenör Fuat Kılıç yönetiminde Fenerbahçe'yi yenmeyi başardı. Kılıç yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'u 3-1 yenen Kasımpaşa, bu akşam da Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ