Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Trabzonspor'un masörü Şefik Erkaya Trabzon'da amatör ligde mücadele edecek Trabzon Yalıspor'da kulüp başkanlığına getirildi. Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin ve eski golcüsü Hami Mandıralı da yönetim kuruluna yedek üye olarak seçildi. - Futbol Haberleri

        Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Trabzon Yalıspor'un yönetim ve isim değişikliğinin ardından Kanuni Futbol Kulübü adını almasıyla Trabzon Yalıspor ve Trabzon Faroz Gençlik Spor Kulübü adıyla iki kulüp kurularak faaliyete başladı.

        Trabzon Yalıspor adıyla kurulan ve bu sezon Trabzon 2. Amatör kümede mücadele edecek olan kulüpte, Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin ve bordo-mavili takım formasıyla attığı 219 golle en fazla gol kaydeden oyuncusu olan Hami Mandıralı, yönetim kuruluna yedek üye olarak seçildiler. Trabzonspor İdari Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu da yönetimde yer alan bir başka isim oldu.

        Kulüp başkanı Şefik Erkaya, yaptığı açıklamada, kulüplerinin sadece futbol ile sınırlı kalmayacağını belirterek, ''Zamanla hentbol, yüzme, kürek, yelken gibi spor dallarında da hizmet vereceğiz. Sadece futbol kulübü olmayacağız. Amacımız insanların spor yapmasını sağlamak olacak'' dedi.

        Trabzon Yalıspor'un yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

        Asıl Üyeler: Şefik Erkaya (Başkan), Temel Kar, Fikret Koç, Yaşar Aydın, Metin Kazancıoğlu, Seyfettin Engin, Ahmet Emin Uludüz, Yalçın Özdenizci, Cengiz Dervişoğlu, Hamdi Karaçomak, Ferdi Sakallıoğlu.

        Yedek Üyeler: İsmail Erkaya, Tolga Zengin, Tamer Şahin, Hami Mandıralı, Hakan Turan.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ