Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin 2012-2013 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirildi. Yeni 3 forma Fenerium mağazalarında yarın satışa sunulacak - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin 2012-2013 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirildi. Yeni 3 forma Fenerium mağazalarında bugün satışa sunulacak.

        Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü balkonunda yapılan tanıtıma Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Aykut Kocaman ile çok sayıda davetli ve gazeteci katıldı.

        A Takım futbolcularının mankenlik yaptığı organizasyonda Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Fenerium'un, büyük Fenerbahçe ailesinin kıdemli üyelerinden biri olduğunu ve büyük bir başarıyla devam ettiğini belirterek, Fenerium'un sarı-lacivertli camia için bir gelenek olduğunu vurguladı.

        Fenerium'un, Türk spor ekonomisinin en önemli paydaşlarından biri olduğunu vurgulayan Kiğılı, bu başarının dünyanın dört bir yanında bulunan Fenerbahçe taraftarına ait olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: ''Fenerium bugün, 70 mağaza, 200 corner, birçok gezici mağazalarımızla ülkemizin her yerinde, dünyanın dört bir yanında sanal mağazalarımız sayesinde Fenerbahçelilerle buluşuyor. Fenerium'un çok önemli bir misyonu var. Fenerium'a adım atmak, maça gitmek, tribünde yer almak, bir sporcumuzla kucaklaşmak gibidir. Fenerbahçe ile kucaklaşmaktır. Biz Fenerbahçeliler Fenerium ile gurur duyuyoruz.''

        Mapping şov ve konuşmaların ardından futbolcular ve mankenler formalarla podyuma çıktı. Sarı-lacivertli ekibin yeni sezonda giyeceği 3 çeşit formanın ilk lansmanı efsane çubuklu forma ile yapıldı. Törende son olarak kaleciler podyuma çıkarak 2012-2013 sezonunda giyecekleri formaları tanıttılar.

        EFSANE ÇUBUKLU FORMA

        Üç temel unsuru içinde barındıran çubuklu formanın, Fenerbahçe tarihini, sporcularını ve taraftarlarını temsil ettiği bildirildi. Arka plandan gelen retro mavi renkteki minik kanarya desenlerinin ve formanın göğsünde bulunan armanın sardığı Türkiye haritasının ise Fenerbahçe'nin tüm Türkiye'nin spor kulübü olduğu anlamını taşıdığı ifade edildi.

        GÖLGE KANARYA FORMA

        2012-2013 sezonu için özel olarak tasarlanan gölge kanarya formanın, antrasit ve planet mavi renklerin kombinasyonundan oluştuğu açıklandı. Formanın göğüs kısmında yer alan ve yakından bakıldığında ''Gölge Kanarya'' figürünün varlığı dikkati çekiyor.

        ARMA FORMA

        Futbol takımı oyuncularının giyeceği arma formanın ise kulübün asaletini ve gücünü simgelediği vurgulandı. Yeni sezon formalarının, yarın sabah Fenerium mağazaları ve Adidas satış noktalarında satışa çıkarılacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ