Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Orduspor, Spor Toto Süper Lig, Hector Cuper - Futbol Haberleri

        Orduspor’un başarılı file bekçisi Fevzi Elmas, yeni sezona çok iyi hazırlandığını, ‘Kalede kilit var, Geçiş Yok’ diye seslenerek belirtti.

        11 yaşında başladığı futbol hayatında Galatasaray dahil 4 şampiyonluk yaşadığını söyleyen Fevzi Elmas, “Sakaryaspor, Galatasaray, Antalyaspor ve Orduspor’da şampiyonluklar yaşadım. Bu yıl takımımız vites büyüttü. Şimdi hedefimiz UEFA kupalarına katılabilmek. Hedefimize ulaşmak için günde çift idman çalışıyoruz. Anadolu takımı olarak bunu başaracak yürek var bizde.”dedi.

        Hector Cuper’in çok deneyimli ve birikimli bir Teknik adam olduğunu söyleyen Fevzi Elmas, “O takımımızda hem bizim hocamız, hem de bizim babamız. Takımda her oyuncu onunla çok iyi anlaşıyor. Kimi zaman bir oyuncu gibi antrenmanlarda forma giyerek bizleri şaşırtıyor. Onun içindeki bu enerjiyi görüp de çalışmamak ve ter dökmemek mümkün değil. Her oyuncu arkadaşımız daha da çok mücadele vermek istiyor. Bizim enerjimizi kat be kat arttırıyor. Takımda tam bir kardeşlik havası var. Bu havayı ligin başında yakalamak her takıma nasip olmaz. Ama biz yakaladık, çok mutluyuz.”diye konuştu.

        FEVZİ ELMAS’IN FUTBOL KARİYERİ

        4 yıldırlı Orduspor’da olan Fevzi Elmas futbol kariyerini şöyle anlattı; “11 Yaşında arkadaşım tavsiyesi üzerine Bigaspor’a gittim. Orada Necdet Çetin hoca vardı, beni birkaç antrenmanda denedi.

        Beğenerek Bigaspor’da lisansımın çıkmasını sağlayarak futbola ilk adımımı attım. 5 yıl Bigaspor’da oynadıktan sonra 98-99 sezonunda Çanakkale Dardanelspor’a transfer oldum. 1 yıl genç takımda oynadıktan sonra 2 yıl A takımda forma şansı buldum. 3. yılımda ise Sakaryaspor’a kiralık olarak gittim. Orada ilk şampiyonluğumu Sakaryaspor’u Süper Lige çıkarak yaşadım. Sakaryaspor’da oynarken Ümit Milli Takıma Raşit Çetiner tarafından seçildim. 15 kez Ümit Milli, 35 kez de Genç Millide forma şansı buldum. Ardından, Çanakkale Dardanelspor’a geri döndüm. 6 ay burada forma giydikten sonra Galatasaray’a transfer oldum. Galatasaray’da 1 şampiyonluk yaşadım. Güzel anılarımın ardından Antalyaspor’a transfer oldum.

        Antalyaspor’a gittiğim ilk sezon 1. Lig’den Süper lige yükseldik. Burada 30 maç oynadıktan sonra Orduspor’a transferim gerçekleşti. Orduspor’da 2. sezonumda burada da 1 şampiyonluk yaşayarak, 1 Lig’den Süper lige çıkma başarısı elde ettim. Şuanda da Orduspor formasını giyiyorum. Hedef UEFA.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ