Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İbrahim Toraman, Beşiktaş - Beşiktaş Haberleri

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İbrahim Toraman, Galatasaray karşısında oyuna iyi başlayamadıklarını belirtirken, ''İlk yarıda istediklerimizi yapamadık. Mücadele ve oyun açısından Galatasaray daha iyiydi. Pozisyonları da değerlendirdiler. Biz ise ikinci yarı daha iyi, derli toplu oynadık. Sisteme daha uygun, takım halinde hareket eden bir ekip vardı. İyi mücadele ettik. Golü erken bulabilseydik, galip de gelebilirdik. Sonuçta zor bir maçtı ve 1 puan bizim için iyi diye düşünüyoruz'' ifadelerini kullandı.

        Şimdi önlerinde Trabzonspor maçı olduğunu hatırlatan Toraman, bu karşılaşmayı da kazanıp, ligi 3. bitirmek istediklerini vurguladı.

        ''Futbol kolektif bir oyun''

        Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun oyun disiplinine çok önem verdiğini anlatan İbrahim Toraman, şöyle devam etti:

        ''Oyun disiplinine herkesin uyması gerekiyor. Takımda yetenekli arkadaşlarımız olabilir ama futbol kolektif bir oyun. Kimse tek başına bir şeyleri değiştiremez. Herkes birlikte olduğu zaman, hocanın isteklerini birlikte yaptığı, defans, savunma ve hücum olarak birlikte hareket edildiği zaman ortaya iyi bir takım çıkıyor. İnşallah hocamızın düşüncelerini sahaya daha iyi yansıtabilirsek, daha iyi bir takım ortaya çıkar.''

        Toraman, bu sözlerini takım arkadaşı Quaresma'ya yönelik mi söylediğinin sorulması üzerine ise ''Herhangi bir oyuncu için söylemiyorum. Takımda yetenekli oyuncular var. Önemli olan takım olarak aynı düşüncede olmamız. Ne kadar yetenekli olursak olalım, tek başımıza maçı çeviremeyiz. Herkesin iyi mücadele etmesi gerekiyor. Bunu gerçekleştirirsek, yetenekli arkadaşlarımız zaten bir adım öne çıkacaklardır'' yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ