Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel'in bacağı, Volkan Demirel'e 17 dikiş - Fenerbahçe Haberleri

        Volkan Demirel, Galatasaray’dan sonra Beşiktaş derbisine de damgasını vuran isim oldu... İlk yarıda Edu’nun darbesiyle ciddi bir şekilde yaralanan Volkan’ın dizine saha içinde canlı canlı dikiş atıldı. Volkan bu sırada acıdan ağlamamak için kendini zor tuttu. Yaklaşık 8 dakika duran oyun tekrar başlarken, maç sırasında zaman zaman seken Volkan’ın oyundan çıkma ihtimaline karşılık Mert kenarda hazır tutuldu. Devre arasında herkes Volkan’a devam edip edemeyeceğini sorarken, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’ın tedaviye aldığı milli kalecinin “Dikişlerimi al, açık kalsın maçtan sonra atarsın. Ölsem oyundan çıkmam” dediği ortaya çıktı. Volkan maç sonrası “Arkadaşlarıma ‘Size güvendiğim için sahaya çıkıyorum’ dedim. Sağolsunlar beni zor durumda bırakmadılar” ifadesini kullandı.

        “VİDALI OLSA BİTMİŞTİM”

        Volkan, pozisyon için de “Edu’nun ayağındaki krampon vidalı olsa şu anda hastanedeydim. Topu aldığım halde ayağını sakınmadığını düşünüyorum. Özür dilediğini söylediler ama kabul etmiyorum. Hakem madem ‘isteyerek yaptı’ diyor niye sarı veriyorsun. Bunun hakkı kırmızı karttı. Galip gelmek acıyı biraz olsun dindirdi” diye konuştu.

        17 DİKİŞ ATILDI

        Volkan, “Saha içinde doktor 8 dikiş attı. İçeri girdiğimde yarayı temizleyip 9 dikiş daha attı” dedi. Milli eldiven dizini bükemediği için basın toplantısında ayakta konuştu.

        ‘PERŞEMBE DE OYNARIM’

        Başarılı kaleci, Beşiktaş ile perşembe oynanacak maç için de “Bugün böyle oynadıktan sonra perşembe de oynarım. F.Bahçe zoru sever ve bunun altından kalkmasını bilir. Büyük kaptan Alex, Sow ve Emre yok. Ne olursa olsun inanmışlığın verdiği bir cesaretle oynuyoruz. Biz 2 kupayı alacağız. Alamazsak da alanı tebrik ederiz” dedi.

        BEŞİKTAŞ ASLAN GİBİ MÜCADELE ETTİ

        Kartal’a övgüler yağdıran Volkan Demirel, “Ben Beşiktaşlı oyuncuların hepsini çok severim. Bugün (dün) çıktılar, aslanlar gibi mücadele ettiler. Galip geldiğimiz için susuyorum inşallah şampiyon olduktan sonra konuşuruz. Mücadele böyle olur. Bu süreçte onların da adı geçti. Onları da kutluyorum bu mücadelelerinden dolayı” ifadesini kullandı.

        ÖZÜR DİLERİM

        Volkan’ı sakatlayan Edu maç sonunda üzgün olduğunu belirtip özür diledi... Genç oyuncu, “Ben burada Volkanla ilgili üzüntümü belirtmek istiyorum. Asla onu sakatlamak istemedim. Beni tanıyanlar böyle bir düşüncede olmayacağımı bilirler. Orada pozisyon icabı bir durum oluştu ve Volkan sakatlandı. Üzgünüm böyle bir şey yaşattığım için. Fakat oyuna devam ettiği için mutluyum. Kendisinden özür dilerim. Ancak maç içinde böyle pozisyonlar geldiğinde değerlendirmek zorundayım” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ