Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Hangi futbolcu hangi burçtan?, Futbolcular ve burçları - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM / GÖKHAN ŞAHİNBAŞ

        Burçların futbol üzerindeki etkisi nedir? Hangi futbolcu sizinle aynı burçta? Yetenekli futbolcuların burçları hangileridir? Hangi futbolcular daha dayanıklıdır?

        Bu merak edilen soruları Habertürk Astroloji yazarı Hande Kazanova'ya sorduk... İşte Kazanova'nın en özel yorumlarıyla Burçlar ve Futbol...

        Astroloji sadece futbolu değil, insana dayalı her tür yetenek, meziyet ve iş alanlarını açıklar. Bir insanın kişisel haritasında gezegen etkileşimlerine bakarak, futbolcu mu, sanatçı mı, doktor mu ya da iyi bir siyasetçi mi olacağını görebilirsiniz. Yine kişisel haritalarda bir insanın yaşam haritasının hangi seyirde ilerleyeceği ve gezegen hareketlerine göre nasıl dönemlerden geçeceği analiz edilebilir.

        Genel olarak spora bakarsak, iyi sporcuların haritalarında güçlü ve iyi bir yerleşimde olan Mars gezegenini görürsünüz. Haritalarında mars gezegeni aktif ve güçlü olanlar, mücadeleci, yarışmacı ve liderlik pozisyonu güçlü insanlardır. Dirayet ve sabır için yine etkili bir Satürn veya Plüton devreye girer.

        ZEKA VE YETENEK

        Tabi haritanın genelinde şans faktörününde etkisi göz ardı edilmemelidir. Liderlik etkisine sahip olan futbolcular, daha girişken, inisiyatifi elinde tutan ve diğer oyuncuları ve yapacaklarını iyi organize eden sporculardır. Bazı futbolcuların yeteneğinden çok, dirayetinin ve dayanıklılığının işe yaradığını görürsünüz, işte burada o kişilerin haritasında sabır, temkin ve dayanıklılığın daha ön planda olduğunu ve bu özellikleriyle kendini gösterdiklerini anlarsınız. Zekasını, yeteneğiyle birleştiren futbolcuların hava grubu (kova, ikizler, terazi)etkileri yüksektir.

        ŞOVA YÖNELİK FUTBOL

        Yine bu futbolculardan iyi bir teknik direktör çıkabilir çünkü hesaplama, düşünme ve taktik geliştirme yeteneklerini sahada ve saha dışında sergileyebilirler… Temkinli, disiplinli, kontrollü, mükemmeliyetçi ve dirayetli, kolay yorulmayan ve kendilerini geliştirmek için uğraşan futbolcuların toprak grubu (başak, oğlak, boğa) etkileri yüksektir. Daha iç güdüsel, daha şova yönelik, kısa süreli etkili, yetenekli futbolcular ateş grubu (koç, aslan, yay) etkisinde olabilirler. İnatçı, pes etmeyen, karşı tarafın zayıf ve güçlü yanlarını görebilen ve doğal yeteneğe sahip olan futbolcularda plüton yönetimindeki akrep burcu etkisi altındadırlar.

        Futbolcuların kendi haritalarının dışında, oynadıkları kulübün haritalarıyla da uyumlu olmaları gerekir. Bu yüzden bazı futbolcular, bir kulüpte çok başarılı olurken, diğer kulüpte bu başarılarını kolay sergileyemeyebilirler. Kulüple hangi dönemde anlaşıldığı, el sıkışıldığı bile astrolojik olarak büyük önem taşır.

        BİR ADIM ÖNDE OLMAK

        Yine futbolcuların girdikleri gezegensel dönemlerin de bunda etkisi olacaktır. İyicil etkili gezegen döngülerinde şanslar, fırsatlar artarken, kişi daha çok konuşulur ve göz önünde olurken, çok ağır ve sert bir transit alan bir futbolcu, o dönemde yeteneklerini sergilerken zorlanabilir, sorunlar yaşayabilir veya sakatlık geçirebilir. Her insanın hayatında olduğu gibi tehlikeli ve zorlu döngülerde, sağlık sorunları ve sakatlanmalar veya skandallar gündeme gelecektir. Ama o zor dönemlerinde bir gün geleceğini hesaba katarak hazırlanan, kendine ve sağlığına yatırım yapan futbolcular, diğerlerinden her daim bir adım önde olabilirler.

        YA BU MAÇI ALIRSIN YA DA...

        Astroloji insanın kendisini anlaması, bilmesi ve daha ileriye taşıması için başvurulacak bir hayat felsefesidir, hayat haritasıdır. Kişi zayıflıklarını ve güçlü taraflarını, kişiliğinin seçimlerine göre olası hayat döngülerini bildikçe, keşfettikçe ve öğrendikçe her dönemden büyük dersler çıkarabilir ve bu derslere göre hayatını yeniden yapılandırır. Ya bu maçı alırsın, ya da sonuca katlanırsın… Seçim senin…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ