Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 3. Lig Beykoz'dan gözdağı! - Futbol Haberleri

        Aksu, destek sözünü yerine getirmeyen Beykoz Belediyesine kırgın olduklarını belirterek, 100 yıllık kulübe destek çağrısında bulundu.

        Kulübün Beykoz Belediyesine ait olan şirket hisselerini belediye başkanı Yücel Çelikbilek'in sözüne güvenerek aldığını kaydederek, açıklamada şunları dile getirdi:

        ''4.000.000 Türk Lirası borcu ödemeyi taahhüt eden sayın başkan bugüne kadar bu borcun büyük bir kısmını ödemedi. 500.000 Türk Lirası tutarında da Güney Emlak Şirketi'nden kulübe haciz geldi ve de toplam borç 4.500.000 Türk Lirası'na ulaştı. Bir yerel gazete belediyeden gelen 3.000.000 Türk Lirası olduğu yönünde haber yaptı. Biz yönetim olarak belediyeden bu kadar para almadık. Belediye başkanından konuyla ilgili bir açıklama beklerdik. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek bu açıklamayı yapmayarak beni ve yönetimimi zan altında bırakıyor. Bugüne kadar sustum, sözlerin tutulmasını bekledim. Belediye taahhüt ettiği meblağı kulübümüze vermez ise profesyonel futbol takımımız PAF takımla ligde mücadele edecek.''

        Bununla beraber derneğin bünyesinde yer alan basketbol şubesinin de zor günlerin eşiğinde olduğunu anlatan Zeki Aksu, ''Futbolda yeni sezonda genç takım oyuncularıyla mücadele edecek olan Beykoz 1908'in yanı sıra basketbol takımı da bu sezon 3 takımın küme düşeceği ikinci ligde yine çok genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu bir ekiple yer almak durumunda kalacak'' dedi.

        Aksu, sözlerini şöyle tamamladı:

        ''100 yıllık bir geçmişe sahip olan kulübümüzün hem belediyenin hem de vefakar Beykoz halkının desteğine ihtiyacı büyük. Şimdi küskünlük değil sözleri tutma ve dayanışma zamanıdır. Unutulmamalıdır ki eğer iç çekişmeler ve küskünlükler yüzünden 100 yıllık camianın kapısına kilit vurulursa bu herkesin suçu olacaktır.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ