Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman açıklama - Beşiktaş Haberleri

        Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin nisan ayı sayısında yer alan yazısında, Avrupa kupalarından elendiklerini hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

        "Avrupa maceramız bitse de, bizim için çok önemli bir kulvar olan ligde halen şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Genç ve kaliteli takımımız, geçtiğimiz ay yaşadığı puan kayıplarına rağmen, sizlere sözünü verdiğimiz başarılara doğru adım adım ilerlemektedir. Hem Beşiktaşımızın hem de Türk futbolunun gelecek yıllarının garantisi olan ekibimiz, şampiyonluk yarışında hedefe ulaşmak için mücadelesini sürdürmektedir."

        Bu zorlu maratonda taraftarların desteğinin, zaferlere ulaşmalarında önemli etken olacağını kaydeden Orman, yazısında daha sonra şu görüşleri aktardı:

        "Bu güç, yüreği siyah-beyaz renklerimiz için atan, tertemiz geçmişini bir onur madalyası olarak göğsünde gururla taşıyan Beşiktaşlıların hesapsız sevgisinden ibarettir. Sizlerden isteğim, her maçın bir final havasında olduğu bu dönemde tribünlerdeki coşkulu desteğinizi sonuna kadar sürdürerek, takımımızın aleyhine sonuçlanacak gelişmelere karşı çok dikkatli olmanızdır. Kalan tüm maçlarımızın sessizlikle değil, siz büyük Beşiktaş taraftarının kartal yüreğinden gelen yaratıcı ve coşkulu tezahüratlarıyla, dünya rekoru kırdığı görüntülerdeki gibi anılmasını istiyoruz. Yeni mabedimiz Vodafone Arena'ya şampiyon olarak gireceğiz ve önümüzdeki yıllarda daha nice başarılara hep birlikte imza atacağız."

        "HER ŞEYİN MUBAH OLDUĞU ANLAYIŞ"

        "Beşiktaşımız, ilkeleri ve gelenekleri gereği zafer yolunda her şeyin mubah olduğu anlayışını elinin tersi ile iten bir camiadır. Sahada futbolcularımızın tek hedefi, rakiplerini alınlarının teriyle yenmektir" diyen Orman, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıya ulaşmak adına bütün mücadelelerinin, tertemiz şanlı tarihlerine yakışır düzeyde olacağını belirtti.

        Başkan Orman, "Hepimiz her türlü tahrikten uzak durarak, bizlere yakıştığı gibi hiç kimsenin şüphe bile edemeyeceği büyük gücümüzü sadece sportif mücadelenin yarışma alanı olan sahada ortaya koyacağız" ifadesini kullandı.

        "AVRUPA'DA KUPA KAZANACAĞIMIZ YILLAR UZAK DEĞİL"

        Avrupa kupalarından elenmelerine de değinen başkan Orman, şunları kaydetti:

        "Stadımızın olmaması ve her maçımızı deplasmanda oynamamıza rağmen takımımızın geldiği nokta önemlidir. Deplasmanda 1-0 yenildiği rakibi Liverpool'u İstanbul'da elemesini bilen futbolcularımız, sadece Beşiktaşlılara değil, tüm Türkiye'ye büyük bir sevinç yaşatmıştır. Çeyrek final mücadelesinde Club Brugge'e yenilmeleri elbette bizleri üzdü. Beşiktaşımızın adını buraya kadar yükselten her bir futbolcumuzu alnından öpüyor, teknik ekibimize teşekkür etmek istiyorum. Onlarla her zaman gurur duydum ve duymaya da devam edeceğim. İnanıyorum ki, Avrupa'da kupa kazanacağımız yıllar çok uzak değil."

        "ALIN TERMİZLE DÖNMEK İSTİYORUZ"

        Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu sezon tüm maçlarını deplasmanda oynadıklarını vurgulayarak, dergideki yazısını şöyle sonlandırdı:

        "Stadı olmadan ve tüm maçlarını deplasmanda oynayarak şampiyon olmak mucize ve emek yoğunluğudur. Futbolcularımız da bunun farkında. Biz kendi stadımıza, kendi alın terimiz ile dönmek istiyoruz. Yani, Şeref'imizle oynayıp, Hakkı'mızla şampiyon olarak."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ