Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Hollanda Hollanda’nın hocası Guus Hiddink ateş püskürdü! - Futbol Haberleri

        Barcelona’da son dönemdeki performansı ile eski günlerini mumla aratan Andres Iniesta, İspanya’nın Hollanda ile geçtiğimiz gün oynadığı hazırlık maçında beklenmedik bir tepki gördü. 2010 Dünya Kupası finalinde Portakallar’ı uzatmada attığı golle yıkan ve kupayı ülkesine kazandıran Iniesta, Amsterdam Arena’da yoğun şekilde protesto edildi. Barça’nın yıldızı 2010 Dünya Kupası finalinde Portakallar’ı attığı golle yıkan İspanyol yıldız, geçtiğimiz günkü hazırlık maçında oyuna ıslıklar eşliğinde girdi. Duruma tepki gösteren Hollanda’nın hocası Hiddink, “Bunları yapanlar yüzsüz insanlar” dedi.

        'DAR KAFALI İNSANLAR'

        Efendi kişiliği ve sakin yapısıyla birçok isim tarafından ‘örnek futbolcu’ olarak gösterilen Iniesta’ya sahip çıkan ise Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink oldu... Olayı “Utanç verici” olarak değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Iniesta’nın yuhalanması çok canımı sıktı. Bunları yapanlar yüzsüz insanlar. Çünkü Iniesta iyi bir futbolcu, iyi bir sporcu ve iyi bir insan. Onun, Hollanda’nın Dünya Kupası’nı çaldığını düşünenler dar kafalıdır. Bu ıslıklara katılmıyorum. Ne anlıyorum ne de onaylıyorum” dedi.

        372 GÜN!

        Bir dönem Xavi ile birlikte Barcelona’nın başarısında başrol oynayan Iniesta, 372 gündür La Liga’da ne asist yaptı ne de gol attı. Performansı ile hayal kırıklığı yarattı.

        EVLAT ACISI ONU BİTİRDİ

        Bir dönem Barça’da harikalar yaratan, hatta 2010’da Ballon d’Or’a (Altın Top) aday gösterilen Andres Iniesta’nın, yaşadığı düşüşün perde arkasında farklı bir olay yatıyor... 8 Mart 2014’te eşi Anna Ortiz’in 7 aylık bebeğini düşürmesinden sonra performansı dibe vuran İspanyol yıldız, bir daha toparlanamadı. La Liga’da son golünü 23 Mart 2014’te atan Iniesta, yine de Barcelona taraftarlarının en sevdiği isimlerin başında geliyor...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ