Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de teknik direktörü İsmail Kartal, Rize maçı ile ilgili, "Derbilerden daha kolay olmayacak" dedi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Teknik direktör İsmail Kartal’dan Çaykur Rizespor uyarısı... Sarı- Lacivertliler’de, Çaykur Rizespor maçı öncesinde rakibe yönelik analizler tamamlanırken, Karadeniz ekibi, futbolculara en detaylı ayrıntısına kadar anlatılmaya başlandı. Teknik direktör İsmail Kartal, Rizespor’un son haftaların en formda ekibi olduğunun altını çizerken, “Son 4 maçta 10 puan almış bir takımla oynayacağız. Derbilerden daha kolay olmayacak. 90 dakika konsantrasyonla oynamalıyız. Bir anlık boşlama pahalıya patlar” diyerek oyuncularını uyardı.

        MİLLİLER SAĞLAM DÖNDÜ

        Milli maçlara verilen arada teknik kadronun en büyük endişesi sakatlıkların yaşanmasıydı... Meireles ve Kuyt’ın sakatlığı nedeniyle zaten sıkıntı yaşayan İsmail Kartal ve kurmayları yeni gelecek bir kötü haberden korkuyorlardı. Ancak Fenerbahçe teknik heyeti milli takımlara giden oyuncularının herhangi bir sakatlık yaşamaması üzerine oldukça sevindi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ