Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Bruno Alves'ten çok özel açıklamalar - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Bruno Alves, Fenerbahçe Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar formasını giydiği tüm takımların kendisi için özel olduğunu ifade eden Alves, Fenerbahçe'de ilk sezonunu şampiyonlukla bitirmenin harika bir duygu olduğunu söyledi. Daha önce böyle coşkulu kutlamalar içerisinde olmadığını dile getiren Portekizli yıldız, "Tesislerden Kadıköy'e kadar gidişimiz, taraftarlarımızla beraber o kutlamaları, o büyük partiyi yaşamak çok güzeldi. Hayatım boyunca unutmayacağım günler yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum" diye konuştu.

        "SEZON SONUNDA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"

        Takımdaki herkesin elinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığını vurgulayan yıldız oyuncu, "Herkes emin olsun ki en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Belki şu anda lider konumda olmadığımız için farklı düşünenler olabilir ancak takımdaki herkes elinden gelenin en iyisi ortaya koymaya çalışıyor. Takımımızı layık olduğu yere getirmenin bizim elimizde olduğunun bilincindeyiz. Bizde şampiyon olmak için o hırs, o kalite ve o istek mevcut. İnanıyorum ki; bir aile gibi bir arada kalır, birbirimize destek olur ve birbirimize güvenirsek sahip olduğumuz kalitenin de yardımıyla sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.

        "DÜNYANIN BU TAKIMI GÖRMESİ GEREKİYOR"

        Fenerbahçe'nin her zaman Avrupa'da yer alması gerektiğini söyleyen Bruno Alves, "Yıllardır futbolun içindeyim. Dünyanın en büyük turnuvalarında defalarca yer aldım ve birçok ülkede futbol oynadım. Bu tecrübeme dayanarak söylüyorum ki; Fenerbahçe gerek oyuncu kalitesi gerekse içerideki rekabet ortamıyla, her zaman Avrupa'da da yer almalıdır. Biz de takım olarak taraftarımızın da desteğiyle Fenerbahçe'yi hak ettiği yere, Avrupa'ya taşımak istiyoruz. Bence, dünyanın bu takımı görmesi gerekiyor ve Fenerbahçe taraftarları da bunu fazlasıyla hak ediyor" açıklamasında bulundu.

        "GALİBİYET SERİSİ YAKALAYIP HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"

        Alves, kolektif bir bilince sahip olduklarını belirterek, "İlk yarıyı lider kapadık. Sonrasında iyi gittik ama puan kayıplarımız oldu. Kendi evimizde iki önemli derbiyi kazanmasını bildik. İstatistiklere baktığımızda kalemizde çok az gol görüyoruz ki bu benim inanışıma göre; işimizi çok kolaylaştıran bir takım becerisidir. Hücum ne kadar önemliyse savunma da bir sanattır. Takım olarak bu anlamda herkes üstüne düşen görevi yerine getiriyor. Sakatlıklara rağmen herkes forma için hazır ve mücadele etmeyi biliyoruz. Kolektif bir bilince sahibiz. Bundan sonrası için ise galibiyet serisi yakalayıp hedefimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

        "KIRMIZI KART OLMASAYDI O MAÇI KAYBETMEZDİK"

        İlk yarıda oynadıkları ve Galatasaray'ın 2-1 galibiyeti ile sonuçlanan derbi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Alves, "O akşamı tekrar yaşasaydık değiştireceğim tek şey; maçın skoru olurdu. Çünkü o maçta galibiyeti gerçekten çok istiyordum. Kesinlikle şuna inanıyorum; o kırmızı kart olmasaydı biz o maçı kesinlikle kaybetmezdik çünkü gerçekten çok iyi oynuyorduk ve hepimiz bu maçı kazanacağımızı hissediyorduk. Ancak futbolda böyle durumlar oluyor. Bazen olan şeylere açıklama bile bulamazsınız. Sadece şöyle bir açıklama yapılabilir; kazanmayı ve takımıma yardım etmeyi çok istiyordum ve gerçekten içimde çok büyük bir istek vardı" dedi.

        "BURADA GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM"

        Alves, Fenerbahçe'de geçirdiği 2 yıldan ve yaşadığı tecrübelerden mutlu olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

        "Bu yıldan sonra 1 yıllık kontratım daha var takımımla. Önce sözleşmemi bitirmek istiyorum. Sözleşmem bittikten sonra da o sırada önüme çıkacak fırsatları değerlendirmek düşüncesindeyim. Burada gerçekten çok mutluyum, ailem de benim gibi son derece mutlu."

        Fenerbahçe taraftarına da seslenen Bruno Alves, "Bizi desteklesinler, bu takıma inansınlar, stada gelsinler ve bizim arkamızda olduklarını göstersinler. Onlar varken sanki arkamızda bir dev varmış gibi hissediyoruz. İyi günde, kötü günde onlar her zaman yanımızda olsun istiyoruz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ