Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ünal Aysal, Galatasaray'a Jürgen Klopp'la dönecek - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlığa yeniden aday olacağı konuşulan Ünal Aysal, futbol dünyasında büyük ses getirecek çalışmalar yürütüyor.

        Başkanlık görevindeyken Galatasaray'da "çilek" dönemini başlatan ve Didier Drogba, Wesley Sneijder gibi süper yıldızları transfer eden Aysal, yeniden seçim yarışına girmeden önce elini güçlendirmeye kararlı.

        Aysal bu amaçla, Borussia Dortmund'un teknik direktörü Jürgen Klopp'un peşine düştü. Alman çalıştırıcıyla yapılan ilk temasın olumlu geçtiği bildirildi. Borussia Dortmund'u 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında üst üste Bundesliga şampiyonu yapan ancak bu sezon başarılı olamayan Klopp'un Galatasaray'a kapıyı kapatmadığı kaydedildi.

        Yeni bir "heyecan" aramak için takımdan ayrılmayı düşünmeye başlayan 48 yaşındaki Klopp'un, Türkiye'de çalışma fikrine sıcak yaklaştığı, ancak kesin kararını vermek için sezon sonunu bekleyeceği belirtildi. Aysal, başkan adaylığını açıklarken, Klopp isminin yanı sıra Adebayor ve Khedira gibi yıldızları da duyurup seçimi kazanmayı planlıyor.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ