Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Çek kaleci Petr Cech'ten Beşiktaş mesajı! - Beşiktaş Haberleri

        İngiltere Premier Lig devi Chelsea’nin yıldız ismi Petr Cech, sezon sonunda takımından ayrılacağını açıklamasının ardından Beşiktaş’ın radarına girmişti. Maviler’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcu için ilk olarak Chelsea’den olumlu geri dönüş alan Siyah-Beyazlılar’a, Çek yıldızdan da mesaj geldi.

        Ara transfer döneminden beri Kara Kartal’ın gündeminde olan 32 yaşındaki eldiven, özellikle taraftarların Twitterüzerinden kendisine gönderdiği binlerce tweetin ardından mutluluğunu gizlemeyedi.

        Menaceri Viktor Kolar aracılığıyla Siyah-Beyazlı camiaya mesaj gönderen Çek futbolunun 1 numarası, “Sezon sonunda Chelsea’den ayrılacağımı açıkladıktan sonra birçok takım benimle ilgilenmeye başladı. Bu ekipler arasında Beşiktaş’ın olduğu haberleri hem İngiltere hem de Türkiye medyasında yer aldı. Bu gelişmelerin ardından Türk taraftarlardan mesajlar alıyorum. Bu durum gerçekten beni çok mutlu etti ve keyiflendirdi” yorumunu yaptı.

        "BEŞİKTAŞ SAYGIN BİR KULÜP"

        Bu sezon özellikle Avrupa’da ve ligde başarılı bir çıkış yapan Siyah-Beyazlılar’ın, Ada’da oldukça bilinen bir takım olduğunun altını çizen Cech, “Türk takımları, İngiltere’de gayet iyi tanınıyor. Beşiktaş’ta bunlardan bir tanesi. Sezon başında Chelsea’den Demba Ba’yı transfer ettiler ve o da orada mutlu olduğunu çok sık belirtiyor. Beşiktaş, saygı duyulan bir kulüp” ifadelerini kullandı.

        ARSENAL DE BASTIRIYOR

        Kara Kartal’ın transfer hedefleri arasında yer alan tecrübeli filebekçisi için Premier Lig ekiplerindenArsenal’in de devreye girdiği öğrenildi. Wojciech Szczesny ve David Ospina gibi isimlerin yanında kadrosuna İngiltere deneyimi bulunan bir kaleci daha eklemeyi planlayan Kırmızı-Beyazlılar, Fransızmenacer Arsene Wenger’in bu doğrultudaki isteğinin ardından temaslara başladı. Ek olarak İtalya Serie Atemsilcisi Juventus’un da Cech için sezon sonunda teklif yapma hazırlığı içinde olduğu bildirildi.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ