Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun'un babaları vefat etti - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Özen Yalçın, rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti.

        Yalçın'ın cenazesinin bugün Kilyos Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Sergen Yalçın, babasının rahatsızlığı nedeniyle geçen hafta İstanbul'a gitmişti.

        "SPORA AŞIK BİR İNSANDIM"

        Özen Yalçın, geçtiğimiz aylarda tedavi altına alınmıştı... Baba Yalçın, burada verdiği bir demeçte, "Oğlum Sergen’in sporu sevmesi tesadüf değil. Ben çocuklarımı hep spora aşina yetiştirdim. Çünkü ben spora aşık bir insanım" demişti...

        BEŞİKTAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Siyah-Beyazlı kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Sergen Yalçın'a başsağlığı diledi. İşte o açıklama:

        "Unutulmaz futbolcularımızdan ve Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın babası Özer Yalçın'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

        Merhum Özer Yalçın'ın cenazesi bugün İkindi namazını müteakip Kilyos Camii'nden kaldırılacaktır.

        Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

        AHMET DURSUN'UN DA BABASI VEFAT ETTİ

        Beşiktaşlı eski futbolcu Ahmet Dursun'un babası İsmet Dursun, vefat etti. Siyah-beyazlı kulüp, hayatını kaybeden İsmet Dursun için başsağlığı mesajı yayımladı.

        Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda, "Unutulmaz futbolcularımızdan Ahmet Dursun'un babası İsmet Dursun'un vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ