Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, idmanlardaki performansı ile adından söz ettirmeye başladı - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş’ta gerek sakatlık gerekse rotasyon nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Cenk Tosun, idmanlardaki performansı ile adından söz ettirmeye başladı. Bu sezon ligde 11 maça çıkan, bunların sadece 5’inde ilk 11’de olan Cenk, 3 kez de ağları havalandırdı. Mustafa’nın sakatlanması ile Ba’nın tek alternatifi olan 23 yaşındaki golcünün Başakşehir karşılaşmasında şans bulması bekleniyor.

        YÖNETİMDE TÖRE SEVİNCİ

        Siyah-Beyazlılar’da bu sezon fark yaratan isimlerin başında kuşkusuz Gökhan Töre geliyor... Avrupa’da ve Süper Lig’de harika işlerin altına imza atan Töre’nin bonservisini almak için Beşiktaş Yönetimi büyük çaba harcamıştı. Rubin Kazan’dan alınan 23 yaşındaki yıldız, Milli Takım’daki performansı ile bir kez daha yüzleri güldürdü.

        Hollanda ile 1-1 sona eren maçta golün hazırlayıcısı olan Töre için talipler artarken, Siyah-Beyazlı yöneticilerin, “Gökhan doğru bir transfer olduğunu bir kez daha kanıtladı” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ