Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, TFF'nin verdiği cezalar için dava açmaya hazırlanıyor - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Fenerbahçe yönetimi tribün kapatma ve verilen para cezaları nedeniyle TFF’ye hukuksal olarak yaptırım uygulamak için kolları sıvadı. Mali açıdan büyük kayıplar yaşadıklarını vurgulayan yöneticiler, “Passolig neden çıktı? 10 bin kişinin içinde bin kişi küfür etse de tribün kapatılıyor. Hem tribünü hem de gelirleri kaybediyoruz. Ayrıca taraftarın da şevki kırılıyor. Bu da haliyle mali açıdan bizleri çok zor durumda bırakıyor. Önemli rakamlar kaybediyoruz” dediler.

        "BAŞKALARI GELSİN’"

        TFF’nin bu konuya mutlak bir şekilde çözüm bulması gerektiğinin altını net bir şekilde çizen Sarı-Lacivertli yöneticiler, “Hiç değilse Passolig’in gerekleri yerine getirilmeli. Madem o tribün kapatılacak, o tribüne gelen ve küfredenlerin Passolig’leri dondurulsun. Onların yerine başka Passolig sahipleri gelsin. Böylece hem zarar etmeyelim hem de tribünler dolsun. TFF bu kayıplarımızla ilgili bir çözüm üretmeli. Aksi takdirde hukuksal hakkımızı arayacağız” ifadesini kullandılar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ