Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Guus Hiddink'ten Türkiye maçına sürpriz kadro! - Futbol Haberleri

        Hem Hollanda hem de Türkiye açısından oldukça kritik olan maç öncesi, Arjen Robben ve Robin van Persie'nin sakatlığı tüm kadronun dengesini bozarken, Guus Hiddink'in kadro tercihi büyük merak konusu haline geldi ve Türkiye karşısında sürpriz olarak nitelendirilebilecek bir hücum hattı ile sahada olabileceği iddia edildi.

        Konu ile ilgili Hollanda basınında çıkan haberlerde çeşitli iddialara yer verilirken, deneyimli teknik adamın ileri üçlü de Ibrahim Afellay, Klaas-Jan Huntelaar ve Memphis Depay'a şans verme ihtimalinin yüksek olduğu ancak son dakika değişikliği yaşanabileceği belirtildi.

        Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder'in yerinin garanti olduğunu kaydedildiği aynı haberde, Memphis Depay ile yıldızı barışmayan Guus Hiddink'in hücum hattının sağında 23 yaşındaki Quincy Anton Promes'e şans vererek sürpriz yapabileceğinin de altı çizildi.

        Guus Hiddink'in hücum hattının sağ tarafında Quincy Anton Promes'i tercih etmesi durumunada ise ideal dizilişte sağda oynayan Ibrahim Afellay'ın sola kayması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ