Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Tolgay Arslan, Galatasaray maçında şampiyonluk düğümünün çözüleceğini söyledi - Beşiktaş Haberleri

        Tolgay, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, kalan maçlarını kazanarak mutlu sona ulaşmak istediklerini belirterek, "Şampiyonluk şansımız yüksek. Şu an sadece İstanbul Başakşehir maçına konsantreyiz. Bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

        Ligin 33. haftasında Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan gurbetçi futbolcu, "Önümüzdeki haftalarda puanlar kaybedersek o maçın bir anlamı kalmaz. O yüzden tek tek, maç maç bakıyoruz. Biz böyle iyi performansımızı sürdürürsek 33. haftadaki Galatasaray maçında şampiyon belli olur. İnşallah kalan maçlarımızın hepsini kazanarak şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

        Tolgay Arslan, yaklaşık 2 ay önce Beşiktaş'a transfer olduğunu dile getirerek, "Sezon bitiminde de inşallah kupayı havaya kaldırırız. İlk geldiğimde kolum kırıktı. Ondan dolayı biraz zorlandım. Şimdi onu atlattığımı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

        "FENERBAHÇE MAÇINDA PUAN ALMAMIZ ÖNEMLİYDİ AMA OLMADI"

        Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçı sakatlığı nedeniyle tamamlayamadığını hatırlatan Tolgay, şunları kaydetti:

        "Gözümdeki morluğun sebebi Emre Belözoğlu ile çarpışmamızdı. O pozisyondan sonra oldu. Sahaya geri döndüm ama kendimi kötü hissedince çıktım. Hemen hastaneye gittim ve bir gece orada kaldım. İki gözümde morarsaydı hiç fark etmezdi. Fenerbahçe maçında da puan almamız önemliydi ama olmadı. Derbilerde gol yememek çok önemli. Derbide sanırım 75 dakika oynayabildim. Fena değildik, fazla pozisyon vermedik. 60. dakikadan sonra pozisyona gireceğimizi biliyorduk. Nitekim pozisyonları da yakaladık ancak sadece pozisyona girmek değil bunları gole çevirmek önemli."

        Oynadığı pozisyon ve siyah-beyazlı taraftarlarla ilgili de değerlendirmede bulunan siyah-beyazlı futbolcu, "6 ve 8 numara pozisyonlarını çok seviyorum. Pozisyonum gereği arkadaşlarıma yardım ediyorum, pas alışverişi yapıyorum. Benim kendi pozisyonumda maçı okumam gerekiyor. Kendime bu pozisyonda güveniyorum ve iyi hissediyorum. Taraftarımızı zaten anlatmaya gerek yok. Daha önce de söyledim, hayatımda böyle bir atmosfer görmedim. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ