Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Andres Iniesta, La Liga’da tam 1 yıldır ne gol atabildi, ne de asist yapabildi... - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Çok değil, 3-4 sene öncesine kadar Xavi ile kurduğu ortaklıkla dünyanın en iyi merkez orta saha oyuncusu olarak gösterilen Barcelona’nın tecrübeli yıldızı Andres Iniesta, La Liga’da tam 1 yıldır ne gol atabildi, ne de asist yapabildi...

        En son 26 Mart 2014’te C.Vigo maçındaki asisti sonrası 25 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki yıldız, geçen sene doğmasını beklediği 7 aylık bebeğini kaybettikten sonra bir türlü toparlanamadı. Iniesta’nın bu sezon Devler Lİgi ve Kral Kupası’nda 3 gol ve 3 asisti var.

        EMEKLİLİK İKRAMİYESİ!

        Tam 17 yıldır alt yapısından yetiştiği Barcelona’da oynyan Xavi’nin, Katar’dan Al-Sadd ile anlaştığı ileri sürüldü. İspanyol As gazetesi, 35 yaşındaki efsane futbolcunun, yıllık 10 milyon Euro’ya 3 senelik sözleşme imzaladığını yazdı.

        Xavi’nin ayrıca 2022 FIFA Dünya Kupası’nın ev sahibi Katar’ın ünlü Aspire Spor Akademisi’nde danışmanlık yapacağı da iddia edildi. Al-Sadd’da, 2012-14’te Realli yıldız Raul de oynamıştı. Guardiola ve Hierro gibi efsaneler de kariyerlerini Katar’da noktalamışlardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ