Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Geçtiğimiz ağustos ayında 'lenf kanseri' teşhisi konulan eski Trabzonsporlu Özgür Bayer, 7 ay süren tedavi sonucu sağlığına kavuştu - Futbol Haberleri

        Türk futboluna 16 yıl profesyonel oyuncu olarak hizmet veren ve geçtiğimiz sezon Adanaspor'da oynadıktan sonra yeşil sahalara veda eden Özgür Bayer, antrenörlük kurslarına devam ederken, ağustos ayında hayatının belki de en üzücü haberini aldı. Bayer'e 'lenf kanseri' teşhisi konulmuştu.

        İlk şoku atlatıp hastalıkla savaşa başlayan Özgür Bayer, İzmir'de Medical Park Hastanesi'nde 7 ay süren tedavi sonucu sağlığına kavuştu. Şu anda sadece kontrol amacıyla hastaneye gittiğini söyleyen Özgür Bayer, "Zor bir maçı kazandım. En kısa sürede teknik adam olarak sahalara dönmeye hazırlanıyorum" dedi.

        2005'TE TRABZONSPOR'A TRANSFER OLDU

        Futbola Soma Linyitspor altyapısında başlayıp 1998 yılında Beylerbeyi'nde profesyonellikle tanışan Özgür, 2002'de Yozgatspor'dan transfer olduğu Denizlispor'da yıldızını parlattı. Yeşil siyahlı forma altında başarılı maçlar çıkaran deneyimli stoper 2005'te Trabzonspor'a transfer oldu. Bordo mavili takımda üç sezon forma giyen Özgür Bayer daha sonra Osmanlıspor, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Kocaelispor, Ankaragücü, Giresunspor, Boluspor, Karşıyaka, Denizlispor ve son olarak Adanaspor'da oynadı.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ