Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, hazırlık kampını Avrupa dışında yapacak - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş her sezon öncesi Türkiye'deki bir çok kulüp gibi hazırlıklarını Avrupa'nın ideal iklime sahip ülkelerinde gerçekleştiriyordu.

        Son 30 yıllık dönemde Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerde kamp yapan siyah beyazlılar, farklı kıtalara açılmak için girişimlere başladı.

        Futbol komitesi yeni sezon öncesi kampını Çin, Amerika, Avusturalya veya Güney Kore'de gerçekleştirmeyi planlıyor. Konu ile ilgili görüşmelerini sürdüren yönetim kurulu, sponsorlar aracılığı ile yapılacak bu kamplar için ücret ödemeyecek.

        Son yıllarda başta Barcelona olmak üzere, Real Madrid, Liverpool, Manchester United gibi kulüpler kamp ve hazırlık maçları için Çin, Malezya, Güney Kore ve Amerika'yı tercih etmeye başlamışlardı.

        Yapılan organizasyonlardan büyük gelir elde eden bu kulüpler, dünyanın farklı ülkelerinde de taraftar sayılarını artırmışlardı.

        Beşiktaş da yapacağı hazırlık kampının yanı sıra, gideceği ülkenin önemli kulüpleri ile dostluk maçları oynayacak. Organizasyonlara ücret ödemeyecek olan siyah beyazlılar, ciddi bir geliri de kasasına koymayı hedefliyor.

        (Ntvspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ