Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Daniel Guiza'dan şok Aziz Yıldırım itirafı! - Fenerbahçe Haberleri

        Damdan düşenin halinden en iyi damdan düşen anlarmış. Fenerbahçe'de taraftarın yuhaladığı ilk isim Emenike değil...

        Daha önce aynı kaderi Daniel Güiza da yaşadı. 2007-2008 sezonunda Mallorca'da 27 gol atıp İspanya Ligi'nde kral olan Güiza, sezon sonunda 14 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye imza atmıştı. "La Liga'nın gol kralı" sarı-lacivertli forma ile bekleneni bir türlü verememişti.

        Bir Trabzonspor maçında gol atamayan ve oldukça kötü bir oyun sergileyen İspanyol golcü, 82. dakikada yerini Semih'e bırakırken Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yuhalanmıştı.

        "YAŞADIĞIM KÖTÜ GÜNLER AKLIMA GELDİ"

        Son olarak formasını giydiği Paraguay'ın Cerro Porteno takımıyla da yollarını ayıran ve gelecek sezondan itibaren televizyon yorumculuğu yapmaya hazırlanan Güiza'ya Jackson Fernandez aracılığıyla ulaştık. Kendisiyle aynı kaderi yaşayan Emenike ile ilgili düşüncelerini sorduk. İşte açıklamaları: "Olayı internet sitelerinden okudum. Videolarını da izledim. Onun için üzüldüm. F.Bahçe'de yaşadığı kötü günler aklıma geldi. Ruh halini anlayabiliyorum. Ama kesinlikle yaptığı hareket saçma.

        "TARAFTAR İSTEMEZSE OYUNCU KALAMAZ"

        Emenike'ye tepkinin 100 kat fazlasını almıştım. Ama hiçbir zaman F.Bahçe formamı çıkarıp, gitmek aklıma gelmedi. Takımdan ayrılırken Başkan bana, 'Sen çok iyi bir çocuksun ama taraftar seni kabul edemedi. Taraftarın kabul edemediği bir oyuncu F.Bahçe'de olmaz' demişti. En çok da buna üzülmüştüm. Çünkü taraftarımız nerede görse benimle fotoğraf çektirip bana moral veriyordu. Emenike'nin moralini bozmadan çalışması gerek."

        EMENiKE'YE SELÇUK İNAN VE ALVES'Lİ TERAPİ

        Teknik Direktör İsmail Kartal, Emenike krizine çözümü buldu. Nijeryalı ile özel bir görüşme yapan Kartal, Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart sonrası takımdan kopma noktasına gelen Bruno Alves örneğinin yanı sıra Galatasaray'da Selçuk İnan ile taraftarlar arasında yaşanan sıkıntıyı hatırlattı. Zaman zaman her futbolcunun başına böyle olayların gelebileceğinin altını çizen Kartal, Emenike'den yaptığı davranışı bir daha tekrarlamamasını da istedi.

        (Sabah)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ