Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı. Ülkesinden dönen Emenike de antrenmanda yer aldı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına iki günlük izinin ardından başladı.

        Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda yer alan futbolcuların, salonda bir süre çalıştıktan sonra, sahada dayanıklılık koşuları yaptıkları aktarıldı.

        Sarı-lacivertli ekipte, milli takımlarda bulunan Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Bruno Alves Michal Kadlec ve Moussa Sow'un idmanda yer almadıkları, Dirk Kuyt ile Raul Meireles'in ise çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdükleri belirtildi.

        Öte yandan, Beşiktaş derbisinde taraftarların tepkisi üzerine oyundan çıkmak isteyen, devre arasında ise statta ayrılıp daha sonra ülkesine giden Emmanuel Emenike, bugün İstanbul'a döndükten sonra takımının antrenmanında yerini aldı.

        Fenerbahçe, yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla Çaykur Rizespor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ