Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kayseri Erciyesspor Mehmet Özdilek, Kayseri Erciyesspor'dan istifa etti - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlük görevinden istifa eden Mehmet Özdilek, kalan son 9 haftada birçok şeyin değişebileceğine inandığı için ayrılma kararı aldığını söyledi.

        Dün istifasını açıklayan Özdilek, Hacı Boydak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Kayseri'de yaklaşık 2,5 aydır bulunduğunu belirterek, bu süre zarfında kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade etti.

        Geride kalan haftalarda Kayseri Erciyesspor'un başında hedefledikleri başarıya ulaşamadıklarını anlatan Özdilek, şöyle devam etti:

        "Dün itibariyle başkanla karşılıklı konuşarak, görevimden ayrılma kararı aldım. Futbolda nasıl beraberlikler varsa ayrılıklar da var, bu futbolun doğasında var. Buraya gelirken çok farklı duygularla geldik. Herkes iyi niyet içeresinde doğru şeyler yapmaya çalıştı. Ancak bulunduğumuz konum itibariyle bu ayrılığın Kayseri Erciyesspor geleceği adına sağlıklı olacağını düşünüyorum."

        Teknik direktör değişikliğinin takıma iyi olacağını inandığı için görevini bıraktığını vurgulayan Özdilek, "Takdir edersiniz ki bulunduğumuz konum itibariyle sıkıntılı bir süreçteyiz. Bu süreçte bir şeylerin tekrar hareket edebilmesi adına bu kalan son 9 haftada birçok şeyin değişebileceğine inandığım için görevimden ayrılma kararı aldım. Çünkü bir şeylerin değişmesi gerektiğini, oyuncuların da kendilerini harekete geçirmeleri adına bu değişikliğin şart olduğunu düşünerek görevimden ayrıldım" diye konuştu.

        TAKIMIN KÜMEDE KALACAK POTANSİYELİ VAR

        Kayseri Erciyesspor'un iyi bir ivmeyle son 9 haftada küme düşmekten kurtulabileceğine inancının tam olduğunu dile getiren Özdilek, şunları kaydetti:

        "Geldiğim gün de aynı inançtaydım, bugün de aynı inançtayım, geleceğe de o yönden çok güvenle bakıyorum. Takımın bu potansiyeli var, bunu başarabilecek gücü var. Oynanmamış 9 haftada birçok şeyi değiştirebileceklerini, yeni bir hikaye yazabileceklerini dün onlara anlattım. Bunu da açık yüreklilikle söyledim, inanarak söylüyorum. Hala birçok insanın karamsar gördüğü tabloda 'birçok şeyin futbolda değişebileceğini, bu potansiyelin de bu takımda olduğunu' ifade ederek, dün oyuncularıma veda konuşması yaptım."

        Bundan sonra Kayseri Erciyesspor'un iyi bir taraftarı olacağını belirten Özdilek, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Bundan sonra dışarıdan iyi bir seyircileri olarak son 9 haftada onları yürekten destekleyeceğim. Sonunda başaracaklarına inanıyorum bu düşüncelerle buradan ayrılıyorum. Ümit ederim ki yarım bıraktığımız işi gelecek dönemlerde tekrar birlikte olmak ümidiyle herkese teşekkür ediyorum."

        Basın toplantısının ardından Özdilek, gazeteciler ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ