Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emmanuel Emenike büyücüye gitti iddiası! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan olaylı maçın devre arasında stadı terk edip evine giden Nijeryalı yıldız daha sonra yönetimden de izin alarak soluğu İngiltere’de aldı. Milli maç nedeniyle verilen arada kafaca rahatlamak isteyen golcü futbolcu Londra’da Old Kent Road semtindeki Presdential Suya Restaurant’a gitti. İddiaya göre bu mekanın en büyük özelliği ise Afrikalı futbolcuların büyü yaptırmak için burayı tercih etmesi. Kısacası Emenike de kötü günleri geride bırakmak için çareyi büyü yaptırmakta buldu.

        ŞOK EDEN PROTESTO

        Bu arada şanssızlık Emenike’yi Londra’da da bırakmadı... Büyü için gittiği lokantanın önünde Türk vatandaşlarla karşılaşan Nijeryalı yıldız büyük bir şok yaşadı. Çünkü Fenerbahçe taraftarı olduklarını söyleyen bu kişilerin, “Fenerbahçe forması sana yakışmıyor” diye tepki göstermeleri Emenike’nin moralini daha da bozdu.

        NİJERYA’DAN IRKÇILIK SUÇLAMASI

        Emenike’ye ülkesi Nijerya’dan destek geldi. Nijerya Futbol Federasyonu Başkanı, F.Bahçe taraftarının tavrını ırkçı ve utanç verici olarak nitelendirdi. Başkan Amaju Pinnick imzasıyla yapılan açıklamada, “F.Bahçe taraftarının milli futbolcumuz Emenike’ye yaptığı ırkçı ve utanç verici saldırıyı kınıyoruz. F.Bahçe bu protestonun kimler tarafından ve ne maksatla yapıldığını araştırmalıdır” denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ