Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'tan Fenerbahçe'ye sıcak mesaj! - Galatasaray Haberleri

        Duygun Yarsuvat, Radyospor'un sorularını yanıtladı:

        Mahmut Uslu ile ilgili hukuksal bir başvurumuz olmayacak

        Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu'nun Kasımpaşa maçıyla ilgili imâsı ile ilgili olarak başkan Yarsuvat, "Ben bu tür davalara çok baktım. Bunları yakından takip ediyorum. Hukuksal başvuru yapılsa da bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ayrıca benim amacım Fenerbahçe ile ilişkileri düzeltmek. Bizim bu açıklamayla ilgili hukuksal bir başvurumuz olmayacak" dedi.

        Derbi, fikstür bir şeyi değiştirmez. Biz maçları kazanıp şampiyon olacağız

        Şampiyonluk yarışı ve Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin sonucunun yarışı yeniden şekillendirdiği düşüncesiyle ilgili olarak ise Yarsuvat, "Hiç bir şey fark etmez. Fisktür avantajı ya da buna benzer şeylerle de ilgilenmiyoruz. Biz sadece kendi maçlarımıza bakıyoruz. Bütün maçlarımızı kazanırsak zaten şampiyonuz" ifadelerini kullandı.

        Yönetimimden kim başkan adayı olursa onu destekleyeceğim

        Yarsuvat, mevcut yönetimde yer alan Dursun Özbek'i başkan adaylığı konusunda desteklediği konusunda ise, "Benim böyle bir beyanatım olmadı. Ben 'yönetimimizden kim başkan adayı olursa onu desteklerim' dedim. Hala aynı şeyi söylüyorum. Yönetimimizden çıkacak bir başkan adayını destekleyeceğim" dedi.

        İki ayrı ibra oylamasına genel kurul karar verir

        Önceki açıklamalarında 28 Mart'taki kritik Mali Genel Kurul'da Ünal Aysal döneminin belli bir bölümü için ayrı ibra oylaması yapılmasını gerektiğini belirtip, Aysal ve o dönemki yöneticilere mektup gönderen Duygun Yarsuvat, konuyla ilgili olarak, "İki ayrı ibra mı yapılacak, yoksa tek ibra mı olacak sorusuna genel kurul karar verecek. Genel kurulun kararına hepimiz saygı duyacağız. Genel kurulun eğiliminin ne olduğu konusunda bir fikrim yok. Bir araştırma yapmadım" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ