Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder, ülke basınına verdiği röportajında Türkiye'ye karşı dikkatli olmaları gerektiğini ve 3 puan almak için her şeyi yapacaklarını söyledi - Galatasaray Haberleri

        Hollanda'nın Türkiye önündeki en büyük silahlarından Wesley Sneijder, ülke basınına verdiği röportajında Türkiye'ye karşı dikkatli olmaları gerektiğini ve 3 puan almak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

        Milli takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Grubu'nda Hollanda ile 28 Mart Cumartesi gübü çok kritik bir maça çıkmaya hazırlanıyor.

        Deplasmanda oynayacağımız Hollanda'nın en önemli isimleri arasında yer alan, ülkemizde Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, ülke basınına bu karşılaşma hakkında kritik bir değerlendirmede bulundu.

        Wesley Sneijder, Hollanda'nın önemli gazetelerinden Telegraaf'a özel bir röportaj verirken, Hollandalı yıldız Galatasaray'daki arkadaşlarına karşı oynamanın da özel olacağını söyledi.

        İşte Wesley Sneijder'in Telegraaf'a yaptığı açıklamalar:

        ''TÜRKİYE'Yİ YENMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ''

        ''Robben ve Van Persie'nin olmayışı önemli. Bayern Münih ve Manchester United'ta dünyanın en iyi oyuncularından olduklarını her hafta kanıtlıyorlar. Ancak bu maçta olmayacaklar. Tecrübelerimden öğrendiğim şey, kimlerin olmayacağını düşünmek mantıklı değil. Biz takım olarak Türkiye'yi yenmek için elimizden geleni yapacağız. Konsantre olduğumuz şey bu. Hollanda olarak Fransa'da Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz. Kötü bir başlangıç yaptık ve Türkiye karşısında üst düzey bir perfromans göstermemiz gerekiyor. Ellerinde kaliteli oyuncular var. Mutlaka dikkatli olmalıyız.''

        ''DAHA FAZLA SORUMLULUK HİSSEDİYORUM''

        ''Robben ve Van Persie'nin yokluğunda baskı hissetmiyorum. Baskı doğru kelime olmaz ama daha fazla sorumlu olduğumu düşünüyorum. Ben, Huntelaar, Nigel de Jong sürekli genç oyuncularla konuşuyoruz. Onlara her zaman güvenebileceğimizi biliyorum. Onlar da bize güveniyor.''

        ''ONLARA KARŞI OYNAMAK ÖZEL OLACAK''

        Wesley Sneijder, "Galatasaray'daki takım arkadaşlarına karşı oynamak senin için özel olacak mı" sorusuna, ''Oldukça özel olacak, hala futbol oynadığınız ülkeye, arkadaşlarınıza karşı oynamak. Galatasaray'daki arkadaşlarımla tüm hafta eğleniyoruz. Ancak ilk düdükten sonra, bu da diğer maçlar gibi olacak. Ve ayrıca çok önemli bir maç. Türkiye kaybederse, şansları azalacak, belki de bitecek. Biz Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarına kadar devam etmek istiyoruz. Dünyanın 3 numaralı ülkesine yakışan gibi...'' şeklinde cevap verdi.

        ''NEDENİNİ BİLMİYORUM''

        "Türkiye'nin çok iyi sonuçlar almadığı ve çok da korkulacak bir takım olmadığı" sorulması üzerine Wesley Sneijder, ''Bunlar sizin sözleriniz. Ben onları küçümsemememiz gerektiğini düşünüyorum. Bunu Türkiye'deki lig maçlarım ve Galatasaray'dan biliyorum. Türkiye çok kaliteli ve yetenekli oyunculara sahip. Neden milli takımda bunu gösteremiyorlar, ben de bilmiyorum. Çok dikkatli olmalıyız.'' ifadelerini kullandı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ