Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın Emenike için Rus kulübüyle anlaştığı iddia edildi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin formsuzluğu ve buna karşın sürekli banko forma giyiyor olması gündemden düşmüyor. Bu sezon 26 resmi maçta sadece 4 gol atan Emenike'ye taraftarın da tepkisi büyük. Buna karşın Nijeryalıya Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük desteği var. Öyle ki Yıldırım son Gençlerbirliği yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada "Bir tek Emenike sahada bir şeyler yapmaya çalıştı, o da yalnız kaldı" diyerek tavrını açıkça ortaya koymuştu.

        4.YILDIZ ENGEL OLDU

        Yıldırım'ın Emenike'ye verdiği bu koşulsuz desteğin altında ise ligin devre arasında yaşanan bir gelişme yatıyor. Emenike'yi ara transferde bir Rus kulübü ciddi şekilde istedi. Teklif tatmin ediciydi.Ancak Yıldırım “Bu sezon 4'üncü yıldız yarışı veriyoruz. Emenike'yi satarsam yerini doldurmam zor. Sezon sonu gelin, konuşalım” diyor. Ruslar ise “Sezon sonu da olsa Emenike'ye talibiz. Başka kimseye söz vermeyin” diyerek Yıldırım'dan bu konuda garanti alıyor.

        KARTAL DA DURUMU BİLİYOR

        Aslında Aziz Yıldırım da Emenike'nin performansından çok hoşnut değil. Ancak 27 yaşındaki futbolcunun gözden düşmesinden ve Rusların transferden caymasından endişe duyuyor. Yıldırım, bu konudaki fikirlerini paylaştığı İsmail Kartal’a da sürekli olarak Emanuel Emenike'nin düzenli forma giymesi gerektiği yönünde telkinde bulunuyor.

        (Bugün)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ