Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi ikinci turunda PSG ve Bayern Münih bir üst tura yükseldi. - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi ikinci turunda rövanş maçları devam ediyor.

        İlk maçta deplasmanda Shakhtar Donetsk ile 0-0 berabere kalan Bayern Münih sahasında rakibine gol yağdırdı. 3. dakikada Kucher'in atılmasıyla 10 kişi kalan Shakhtar kalesinde tam 7 gol gördü. Bayern'e galibiyeti getiren golleri; 4. dakikada penaltıdan ve 51. dakikada Müller, 34. dakikada Boateng, 49. dakikada Ribery, 63. dakikada Badstuber, 75. dakikada Lewandowski ile 87. dakikada Götze kaydetti. Bu skorla Bayern Münih çeyrek finale yükselmiş oldu.

        BAYERN MÜNİH - SHAKHTAR DONETSK MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        MÜTHİŞ MAÇTA PSG UZATMALARDA KAZANDI

        Chelsea, 1-1'in rövanşında sahasında PSG ile karşılaştı. İbrahimovic'in 31. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldığı maçta Chelsea, 81. dakikada Cahill ile öne geçti. Ev sahibi ekip turdan çok eminken sezon başında Chelsea'den PSG'ye transfer olan David Luiz'in golü maçı uzatmalara götürdü.

        Uzatmalarda 96. dakikada Thiago Silva'nın topa ceza sahası içinde eliyle müdahalesinde hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Eden Hazard, Chelsea'yi bir kez daha öne geçirdi. Ancak PSG pes etmedi. Penaltıya sebebiye veren Thiago Silva'nın kafa golüyle Fransız ekibi adını bir üst tura yazdırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ